8 x de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom

Door Natascha Droste 20 januari 2018

Zit je zonder werk? Of ben je het beu om iedere week achteraan te sluiten in de file? Kijk dan hier voor de nieuwste vacatures in jouw eigen Bergen op Zoom.

<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶

Parttime verkoopmedewerker

Altijd al in een hippe modezaak willen werken? Bij Vero Moda in de Zuivelstraat zoeken ze een part-time verkoopmedewerker. Loop voor meer informatie even de winkel binnen.

Vero Moda kledingwinkels

nu open09:30 - 18:00

Zuivelstraat 47, Bergen op Zoom

Bekijk meer:kledingwinkels

Pedagogisch medewerker

SportBSO de Karmel is een jong en sterk groeiende organisatie die de opvang verzorgt voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar in de gemeente Bergen op Zoom. Ze bieden unieke opvang aan door elke dag sport en spel te verzorgen in de sporthal naast onze BSO en regelmatig uitstapjes naar verenigingen te maken.

SportBSO De Karmel werkt met een jong, gedreven en ambitieus team. Op dit moment is er ruimte voor uitbreiding in het team en daarom zijn ze op zoek naar jou om het team te komen versterken als:

Pedagogisch Medewerker (15-20 uur)

Wat houdt het werk in?

 • Ophalen kinderen van school
 • Verzorgen van sportactiviteiten
 • Verzorgen eten en drinken
 • Bewaken groepssfeer
 • Overdracht geven aan ouders

Wat bieden ze jou?

 • Salariëring conform CAO Kinderopvang
 • Opleidingen en trainingen
 • Doorgroeimogelijkheden

Wie zoeken ze?

 • Iemand met een CIOS of ALO-diploma
 • Iemand met liefde voor kinderen
 • Iemand die zelfstandig kan werken
 • Iemand die proactief is
 • Zijn dit jouw kwaliteiten en spreekt deze functie jou aan?

Stuur dan snel jouw sollicitatiebrief voorzien van CV voor 29 januari naar ze op.

Kijk hier voor meer informatie over deze vacature.

Sportcentrum De Karmel sportcentra

nu gesloten18:30 - 00:00

Karmel 4, Bergen op Zoom

Bekijk meer:sportcentra

Medewerker huishoudelijke dienst

CaRespect staat niet alleen voor respect voor cliënten maar ook voor jou als collega. Een organisatie waar iedereen zich thuis voelt. En wie weet bof jij, want ze zoeken per direct ervaren en/of aankomende huishoudelijke hulp die het professionele en gezellige team willen versterken.

Wat voor leuke dingen ga je doen? ‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬

 • Je verricht huishoudelijke taken bij mensen thuis Hulp bij huishouden.
 • Je krijgt je eigen cliënten toegewezen volgens een vaste planning.
 • Onze cliënten rekenen op kwaliteit, maar ook op persoonlijke aandacht en een gezellig praatje.
 • Het is erg belangrijk dat je veranderingen in de situatie van je cliënt opmerkt en hier actie op onderneemt.
 • Hoe ga je dat doen? Je verleent aan iedere cliënt kwalitatieve, persoonlijke zorg. Dit doe je met respect.

Wie ben jij?

 • Je bent zorgzaam
 • Uitstekende sociale vaardigheden
 • Je bent betrokken
 • Je bent enthousiast
 • Je neemt verantwoordelijkheid
 • Je bent collegiaal
 • Je woont in de regio Zuidwest-Brabant
 • Je hebt een rijbewijs B
 • Je beschikt over eigen vervoer
 • Je bent eh … vooral jezelf

Wat kan jij van CaRespect verwachten?

Een nul-urencontract voor de duur van zeven maanden met een proeftijd van één maand. Bij positief functioneren kunnen we praten over een minimum en maximum contract. De mogelijkheid om je te ontwikkelen: bijvoorbeeld specialisatie, scholing (workshops, cursussen etc.), werken in zorgteams en up-to-date blijven. Een gezonde en open bedrijfscultuur (je kunt bij ons over alles praten) met korte lijntjes. Een passend salaris (vastgesteld volgens de CAO VVT 2016-2018).

Hoe je dag er bij ons uit kan zien…

Je werkdag is dynamisch en bestaat uit bezoeken aan meerdere cliënten. Ieder met verschillende verhalen en achtergronden. Meerdere cliënten betekent diverse zorg met specifieke verrichtingen. Naast de verzorgende taken is er uiteraard het sociale aspect: een praatje maken of een luisterend oor zijn tijdens een wandeling of het boodschappen doen. Aan het eind van de dag zijn je cliënten tevreden en ben jij misschien moe maar voldaan.

Kijk hier voor meer informatie over deze vacature.

CaRespect B.V. thuiszorg

nu openHele dag

Zuidzijde Haven 39A, Bergen op Zoom

Bekijk meer:thuiszorg

Medewerk(st)er zonnestudio

Zonnestudio Sunsation is één van de mooiste en modernste zonnestudio’s in de regio.Om hun klanten optimaal van dienst te kunnen zijn, zijn ze op zoek naar een medewerk(st) er voor onze vestigingen in Bergen op Zoom vanaf 20 uur per week.

Onze nieuwe collega is minstens 18 jaar, kan nauwkeurig werken, is klantvriendelijk, heeft een middelbare opleiding gevolgd, is commercieel ingesteld en kan goed met een geautomatiseerd systeem werken. Je draagt vanzelfsprekend bij aan een optimale hygiëne in de zonnestudio en je hebt affiniteit met beautyproducten als Australian Gold® zonnecosmetica.

Interesse? Reageer dan direct en stuur je sollicitatie met korte CV en pasfoto door t.a.v. mevrouw E. Aertssen.

Kijk hier voor meer informatie over deze vacature.

Sunsation Antwerpsestraat zonnebankstudio's

nu open09:00 - 22:00

Antwerpsestraat 85, Bergen op Zoom

Bekijk meer:zonnebankstudio's

Schoonmaakmedewerker

Voor een Zeeuws schoonmaakbedrijf is Nijssen & Van de Sluis op zoek naar geschikte kandidaten voor de functie van Schoonmaakmedewerker m/v 6 uur per week Halsteren.

De werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken van een kantoor aan de Dorpsstraat in Halsteren en vinden plaats na kantoortijd. De werktijden zijn 2 x 3 uur op twee vaste dagen welke in overleg bespreekbaar zijn.

Profiel

 • Enige kennis binnen de schoonmaak
 • Eigen vervoer
 • Woonachtig in Halsteren of omgeving
 • Spreken van de Nederlandse taal
 • Punctueel

Secundaire arbeidsvoorwaarden

 • Salaris conform de CAO Schoonmaak & Glazenwassersbedrijf
 • Kans op meer werk bij gebleken geschiktheid
 • Werkzaam bij een jong bedrijf
 • Bijbaan te combineren met zorgtaken, studie of andere baan.

Als je interesse hebt in bovenstaande functie vragen we je om je cv en motivatiebrief te sturen naar solliciteren bij Nijssen & Van de Sluis via deze link.

Medewerker kassa

Medewerker kassa MediaMarkt (min. 3 uur – maximaal 12 uur per week)

Taken & verantwoordelijkheden:

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de juiste kassatransacties en de correcte administratieve afhandeling hiervan. Tevens verricht je ondersteunende winkelwerkzaamheden.

Profiel:

Je hebt tenminste vmbo werk- en denkniveau. Je hebt een goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid, je bent accuraat en betrouwbaar. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent open en enthousiast. Daarnaast ben je klantvriendelijk, representatief en heb je een flexibele werkinstelling. Tevens kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je bent bereid om in het weekend en op koopavonden te werken.

Interesse?

Wij bieden een leuke baan waar je werkt met jonge gemotiveerde collega’s binnen een ambitieuze onderneming. Binnen Media Markt – Saturn zijn er korte lijnen, heb je eigen verantwoordelijkheid en veel mogelijkheden tot eigen inbreng. Je hebt te maken met kwalitatief hoogstaande unieke producten en werkt in een zeer internationaal werkveld. Er zijn voldoende mogelijkheden voor opleiding en doorgroei. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder: collectieve ziektekostenverzekering, een aantrekkelijke regeling voor personeelskorting, bedrijfsfitness en korting op verzekeringsproducten.

Wil je graag solliciteren? Stuur dan je motivatie en CV t.a.v. mevr. K le Clercq

Kijk hier voor meer informatie over deze vacature.

MediaMarkt warenhuizen

nu open10:00 - 19:00

Burgemeester van Hasseltstraat 3, Bergen op Zoom

Bekijk meer:warenhuizen

Transportplanner

Wil je een bijdrage leveren in de modernste keukenfabriek van Europam Bruynzeel? Lees dan snel verder over deze functie van Transportplanner.

DKG is de groep achter de succesvolle Nederlandse merken Bruynzeel Keukens en Keller Keukens. Waar we ons succes aan te danken hebben? Onze merken maken wij letterlijk zelf in De Keukenfabriek in Bergen op Zoom. Maar daar blijft het niet bij! Vanuit onze twee merken ontwikkelen, ontwerpen, verkopen én plaatsen we keukens.

Functie informatie
Wegens uitbreiding zijn we op zoek naar een ervaren Planner Transport. Als Planner Transport draag je zorg voor de transportplanning. Dit doe je voor orders naar onze klanten in binnen- en buitenland. Je stelt hiertoe de ritplanning voor de transporteurs en de indeling van de wagens/containers op. Je streeft naar een optimale klanttevredenheid tegen minimale transportkosten. Je hebt afstemming met transporteurs, commerciële binnendiensten, productie-planning, distributiecentrum en laadplaats. Je ondersteunt het dagelijkse planningsproces met de nodige administratieve werkzaamheden. Je zoekt actief naar verbeteringen in de transportplanning, waarna je deze gezamenlijk met de verschillende collega’s implementeert. Daarnaast verzorg je analyses ter voorbereiding op beslissingen op het gebied van de transportplanning. Je rapporteert aan de Manager Bedrijfsbureau. Kortom, een leuke, belangrijke en verantwoordelijke functie binnen ons bedrijf.

Op zoek naar:
Je hebt een afgeronde mbo-opleiding, bij voorkeur in de logistiek. Je hebt aantoonbare werkervaring in de transportplanning en bent daarin bekend met het werken met een ritplanningspakket, bij voorkeur met PTV Smartour. Daarnaast ben je communicatief in staat om in het spanningsveld van de fabriek, transporteur en commercie te acteren. Je werkt zeer nauwkeurig en resultaatgericht. Verder ben je sterk in plannen en ben je  zowel zelfstandig als ook een echte teamplayer. Je beschikt over goede vaardigheden in Excel. Ervaring met SAP is een pré.

Arbeidsvoorwaarden: 
Naast een prima salaris aangevuld met  goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve ziektekostenverzekering en een uitstekende pensioenregeling.

Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Erwin Schelhaas, Manager Bedrijfsbureau, telefoon 06-30015864 of Kim van Veldhuizen, p&o adviseur, 06-10818648.

Kijk hier voor meer informatie over deze vacature.

Bruynzeel Keukens woonwinkels

nu open09:30 - 17:30

Drebbelstraat 9, Bergen op Zoom

Bekijk meer:woonwinkels

Bezorgers en cassière

Mr. Miyako’s Wok & Go in de Steenbergsestraat is op zoek naar bezorgers en een cassière. Let op: bezorgers vanaf 16 jaar met een fiets of scooter en een cassière vanaf 15 jaar oud. Heb je interesse? Loop dan eens naar binnen.

Mr. Miyako’s Wok & Go wokrestaurants

nu open12:00 - 22:00

Steenbergsestraat 13, Bergen op Zoom

Bekijk meer:wokrestaurants
<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken