Kom eens binnenkijken bij jouw toekomstige baas

Door Irma van Schaijk 18 januari 2019

Ben je op zoek naar een baan, een stage of vrijwilligerswerk? Of ben je van plan je roer om te gooien en wil je je eens komen kijken bij welk bedrijf jij graag zou willen werken? Kom dan tussen 1 en 6 april eens naar ‘Kijk binnen bij bedrijven’. 

Netwerkorganisatie Samen in de Regio en WSP Werkcentrum Brabantse Wal organiseren in de week van maandag 1 april tot en met zaterdag 6 april 2019 de eerste editie van ‘Kijk binnen in bedrijven’. Bedrijven en organisaties in de gemeenten Bergen op Zoom, Woensdrecht en Steenbergen zetten in deze week hun deuren open voor mensen die op zoek zijn naar een baan, stageplek, leerwerkplek, werkervaringsplaats of vrijwilligerswerk. 

Mis-match

Op deze manier kun je alvast een beeld krijgen van het bedrijf waar jij misschien wel gaat werken. Je kunt alvast eens rondkijken en de bedrijven zorgen voor een leuke presentatie, rondleiding, workshop of een-op-een kennismaking. Zo is de kans op een mis-match een stuk kleiner!

Inschrijven

Welke bedrijven precies meedoen is nog niet bekend. Bedrijven die deel willen nemen kunnen zich opgeven, maar ook als jij nu al enthousiast bent om een kijkje in de keuken van diverse bedrijven te nemen kun je al inschrijven. Kijk hier voor aanmelden en meer informatie. Bedrijven kunnen zich inschrijven  tot en met 28 februari, bezoekers van 1 tot en met 31 maart.

All we need is work

Samen in de Regio heeft nog meer op het programma staan. Op 14 februari houdt deze organisatie het werkgeverscongres ‘All we need is work’ in theater De Maagd. Dit gebeurt in samenwerking met Werkcentrum Brabantse Wal, MKB Bergen op Zoom en Aangenaam Bergen op Zoom. Aanmelden kan via de website van Samen in de Regio.

Lees ook:

maureen hoekstra

Je moet het maar durven: deze Bergenaren gooiden hun leven om

Je vaste baan opzeggen en iets héél anders gaan doen: veel mensen dromen ervan, maar slechts weinig ...
hotel la pucelle

Stadlander bouwt mee aan Hotel La Pucelle

Stadlander is druk bezig met Hotel La Pucelle. En nee, dat is geen hotel van bakstenen. Het gaat hie...

adv.