SNS Bergen op Zoom helpt: zo zorg je dat het sparen wél lukt

Aangeboden door SNS Bergen op Zoom 5 juli 2019

Grote of kleine bedragen: sparen doen we voor van alles. Van kleins af aan leren we dat we verstandig met geld om moeten gaan. Zo ging je vroeger met je volle spaarvarken naar je ouders om te vertellen dat je een spelcomputer wilde kopen van je spaargeld. Grote kans dat het antwoord daarop was ‘slaap er nog een nachtje over’ en het feest mooi niet doorging. Maar hoe sta je er nu voor? SNS Bergen op Zoom geeft je tips om zo effectief mogelijk te sparen.

Geld uitgeven, daar hebben de meesten van ons geen problemen mee. Het sparen is daarentegen een ander verhaal. Want ga je die nieuwe broek toch kopen of zet je geld opzij om een huis in de Bergse binnenstad te kopen? Welke leeftijd je ook hebt, SNS Bergen op Zoom zorgt dat jij aan het einde van de maand geld overhoudt. Zowel op je lopende als op je spaarrekening.

Tip van SNS Bergen op Zoom: zo zorg je voor overzicht

Je weet het zeker: die nieuwe smartphone met drie camera’s en gezichtsherkenning móét je hebben. Toch heb je daar meestal wel een stapel bankbiljetten voor nodig. Bij SNS hebben ze daar wat op gevonden. Door te sparen met een doel, maak jij in de app van de bank of via Mijn SNS een digitaal spaarpotje aan. Je geeft aan hoeveel geld je wilt sparen, hoelang je dat wilt doen of hoeveel je wekelijks opzij wilt zetten. Zo weet je exact binnen hoeveel tijd (en geld) die smartphone van jou is.

smartphone iphone SNS
Voor de nieuwste smartphones ga je tegenwoordig al snel richting de duizend euro. Foto: EPA/Sergei Ilnitsky

Sparen kan altijd

Ben je niet van plan om een smartphone, laptop of elektrische auto te kopen? Ook dan is het volgens SNS Bergen op Zoom slim om te sparen. Wanneer de wasmachine dan kapot gaat, hoef je je broeken niet met de hand te wassen. Wel zo handig. Die digitale eeuw waar we in leven heeft in dat opzicht flink wat voordelen. Laat je spaargeld bijvoorbeeld maandelijks op een vast moment overboeken, ook al heb je even geen doel voor ogen. Dan staat die nieuwe wasmachine de volgende dag al bij jou in huis.

SNS Combinatievoordeel

Regel je je dagelijkse geldzaken bij de SNS in Bergen op Zoom? En heb je naast je betaalrekening nog een ander product bij de bank, zoals een spaarrekening, inboedelverzekering of hypotheek met vaste rente? Dan geeft SNS je daar iets voor terug: combinatievoordeel. Hiermee kun je voordeel krijgen op producten die je combineert met je betaalrekening. Denk hierbij aan:

  • Hogere spaarrente
  • Korting op je inboedelverzekering
  • Korting op je hypotheekrente

Wil jij beter sparen of alles uit je bankrekening halen? Ga dan eens langs bij de bank aan het Gouvernementsplein. Dan weet je snel wat er voor jou mogelijk is.

Lees meer:

SNS maakt gehakt van hypotheekmythes

Geluk! Je hebt het huisje van je dromen gevonden. Alles aan de woning klopt en je wilt hoe dan ook d...

Bankdirecteur Edwin van SNS pakt het nét wat anders aan dan anderen

Iedereen die wel eens een rondje door de binnenstad loopt, weet dat bij de Dikke Boom de SNS zit. Ac...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door SNS Bergen op Zoom. Meer over SNS Bergen op Zoom ontdekken?

SNS Bergen op Zoom banken

Nu gesloten09:00 - 17:30

Gouvernementsplein 28, Bergen op Zoom

Bekijk meer:banken

adv.