Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Intratuin Halsteren geeft je tuininspiratie om nóg beter te relaxen

Aangeboden door Intratuin Halsteren 4 mei 2019

Geniet deze zomer van een heerlijke mini-vakantie in je eigen tuin. Lekker ontspannen met je handen in de grond of languit op je nieuwe loungebank. Klinkt goed, toch? Er is niets zo heerlijk als een relaxt buitenmomentje thuis. Het goede leven zit tenslotte in de kleine dingetjes. Samen met Intratuin Halsteren onderzochten wij hoe jij alles uit je ontspanmomentje haalt.

Weg met de stress, relax! Met het nieuwe zomerthema van Intratuin Halsteren heb jij het zonnige vakantiegevoel zo te pakken. Een bezoekje aan het tuincentrum laat jou het ultieme La Dolce Vita-gevoel beleven. Ontspan in je eigen woning en vier vakantie in je tuin. Hoe je dat doet? Met de onderstaande tips neem jij het goede leven deze zomer eenvoudig mee naar huis.

(Tekst gaat door onder foto)

Zuidelijk tintje

Het best van onder de zon, kan binnenkort in jouw tuin staan. Foto: Intratuin Halsteren

Relaxen doe je met een vakantiegevoel. En dat vakantiegevoel … dat krijg je dankzij Intratuin Halsteren. Met een olijf-, citroen- of palmboom voel jij dat warme briesje vanzelf door je haren wapperen. Deze mediterrane planten geven meteen een zomers gevoel en ruiken als een tripje naar het zonnige zuiden. Hoe fijn zou het zijn als je ook gewoon in je eigen tuin kunt genieten van planten uit warme landen? Bij Intratuin Halsteren vind je een groot assortiment exotische planten. Zo haal je de prachtige bloeiers van je vakantieadres gewoon naar je eigen tuin.

Chill out en relax

Zie jij jezelf al heerlijk wegdromen in je eigen tuin? Foto: Intratuin Halsteren

Schijnt de zon? Dat is mooi! Trek je korte broek aan, schenk wat lekkers in en plof neer in je loungeset van Intratuin Halsteren. Of je nu op zoek bent naar een relaxte loungeset of een robuuste eettafel met bijpassende stoelen: zij hebben precies waardoor jij maximaal kunt genieten. Maak het zomerse sfeertje af en combineer je loungeset met kleurrijke kussens en andere zomerse accessoires. Voetjes omhoog, neem een slokje van je drankje en sluit die ogen maar. Nu alleen nog duimen voor een zonnetje en relaxen maar!

Het zit ‘m in de kleine dingen

Smaakvolle olijfjes, heerlijk drankje en comfortabel chillen: de relaxmodus kan aan! Foto: Intratuin Halsteren

Genieten is meer dan alleen een comfort. Genieten, dat is proeven en ervaren! Een ijskoud drankje, Italiaanse snack of een verfrissend voetenbadje. Zomerse geluksmomentjes kan je uit verschillende kleine dingen halen. Creëer voor jezelf een inspirerende en sfeervolle plek waar je deze zomer herinneringen voor het leven kan maken. Kom op ‘vakantie’ bij Intratuin Halsteren, doe zomerse inspiratie op en neem het vakantiegevoel mee naar huis. Laat je verrassen en geniet zelf van La Dolce Vita! Mogen we je nog een extra tip geven? Vergeet niet je liefste (schoon)moeder op 12 mei in de watten te leggen. Een vrolijke bos bloemen, sfeervol woonaccessoires of een gezellige high tea. Do small things with great love!

Foto: Intratuin Halsteren
Foto: Intratuin Halsteren
Foto: Intratuin Halsteren
Foto: Intratuin Halsteren

Meer over Intratuin Halsteren ontdekken?

Intratuin Halsteren tuincentra

Geopend09:00 - 17:00

Halsterseweg 65-A, Halsteren

Bekijk meer:tuincentra

Lees meer:

Intratuin La Dolce Vita

La Dolce Vita: dit zomergevoel staat jou te wachten bij Intratuin Halsteren

Kijk jij al uit naar je vakantie, maar duurt het nog even voordat jij je koffers mag pakken? Ga dan ...
intratuin magische show

Filmpje! Wij gingen naar een magische show bij Intratuin

Wat ga je doen als drie oppaskindjes van twee, vijf en zeven in huis hebt? Wij gingen naar de nieuws...
De Fantastische Meneer Rimror2

Dit gaat er gebeuren in de spiegeltent van Intratuin

Ook na Kerst blijft de spiegeltent van Intratuin nog staan en komt er iets heel bijzonders. Een spro...

adv.