Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Maximaal je lichaam van binnen beschermen: deze drogisterij vertelt hoe

Aangeboden door De Rode Pilaren 14 maart 2020

Het coronavirus is op het punt gekomen dat het probleem ook gevolgen heeft voor inwoners van Bergen op Zoom. Thuiswerken, handen nóg beter wassen en hoesten in de ellebogen zijn allemaal maatregelen om het virus zoveel mogelijk buiten je lichaam te houden. Maar hoe kan je jouw lichaam van binnen uit beschermen tegen corona? Drogisterij De Rode Pilaren geeft tips.

Het coronavirus (COVID-19) veroorzaakt de meeste menen die besmet zijn koorts en luchtwegklachten. Denk hierbij aan hoesten of kortademigheid, zo geeft het RIVM aan. De boodschap met maatregelen zoals handen wassen, in je elleboog niesen en geen handen schudden is bij iedereen wel aangekomen. Maar hoe kan je jouw lichaam van binnen zo goed mogelijk beschermen tegen corona?

Bewapen je immuunsysteem

Je immuunsysteem is de belangrijkste verdediging die tussen jezelf en een virus staat. Om virussen te verslaan, heeft je immuunsysteem de juiste wapens nodig: supplementen. Zeker voor mensen die niet voldoende vitamines binnenkrijgen, bijvoorbeeld door een slecht voedingspatroon, zijn de steunpilaren voor je immuunsysteem onmisbaar. Ook voor zwangeren, baby’s, ouderen of mensen met een speciaal dieet kunnen die supplementen voordelen opleveren.

(Tekst loopt verder onder de foto)

rode pilaren drogist binnenstad centrum
Je vindt De Rode Pilaren in de Zuivelstraat van de Bergse binnenstad. Foto: Jurgen Kwisthout

Supplementen en hun werking

Mocht je te weinig vitamines binnenkrijgen, dan staan de supplementen voor je klaar om je lichaam van binnen te beschermen. Volgens drogisterij De Rode Pilaren geeft de combinatie van deze drie het beste resultaat:

  • Vitamine C zorgt dat je verkoudheid minder lang duurt en minder heftig is. Zeker wanneer je weinig groenten en fruit eet, is vitamine C een extra steuntje in de rug. Dit kan met vitamine C-poeder of met tabletten
  • Vitamine D3 vind je van nature in vette vis zoals haring, zalm en makreel. Minder dan in vette vis, maar ook in vlees en eieren vind je vitamine D. Eet je hier weinig van? Met een lage dosis vitamine D ben je vatbaarder voor ziektes. Voor een goede werking van de spieren en een ijzersterk immuunsysteem kies je voor extra vitamine D.
  • Astragalus chaga complex  bevat verschillende antivirale kruiden die het immuunsysteem versterken. Zie het als een perfecte aanvulling van de vitamine C en D. Volgens De Rode Pilaren is Astragalus met name werkzaam in het longgebied, waar ook de klachten van het coronavirus zich afspelen.

Lees meer:

mega-vitaal

Speciaalzaak in de binnenstad stopt: dit gebeurt met de klanten

Om maar direct met de deur in huis te vallen: specialistenwinkel in voedingssupplementen en sportvoe...
marjorie de rode pilaren

Marjorie voelt zich een ander mens door haar bezoek aan de Rode Pilaren

Als iemand haar klanten goed kent, is het Marjorie Juch wel. Ze werkt al jaren vol passie in haar ka...
De Rode Pilaren kruiden thee specerijen drogisterij gluhwein detox thee winkel

Met deze geurige smaakmakers en kruidige krachtpatsers proef je het najaar pas écht

De temperatuur daalt, de regenbuien komen steeds regelmatiger terug en de dagen worden korter. Aan a...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Rode Pilaren. Meer over De Rode Pilaren ontdekken?

De Rode Pilaren

drogisterijen

Gesloten09:30 - 17:30

Zuivelstraat 37, Bergen op Zoom

Bekijk meer:drogisterijen

adv.