Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Richard zorgt dat kinderen die het niet breed hebben tóch meedoen bij House of Marqeez

Aangeboden door House of Marqeez 19 februari 2020

Kinderen kunnen soms net stuiterballen zijn. Om dat energielevel naar een acceptabel niveau te krijgen, is een culturele of sportieve hobby bij House of Marqeez een perfecte oplossing. Maar wat als je geen geld hebt voor contributie? Richard Klaassen van WOD4LIF(V)E is een reddende engel voor sommige kinderen bij de ‘Bergse kunstacademie’. Dankzij zijn hulp kunnen kinderen die het thuis niet breed hebben gewoon dansen, zingen en genieten.

Als docent van House of Marqeez kwam Volkan erachter dat ouders van zijn leerlingen de kinderen maar kort konden laten dansen. De reden? Het betalen van de contributie werd ze te veel. Daarom zochten de docenten naar sponsoren zodat de lessen voor iedereen toegankelijk konden blijven zijn.

(Tekst loopt verder onder de Facebookpost)

Steentje bijdragen

En daar was opeens WOD4LIF(V)E van Richard Klaassen, dat een perfecte match met House of Marqeez bleek te zijn. Doordat de dochter van Richard bij House of Marqeez danst, kreeg hij van de sponsorzoektocht te horen. Daarom bood de organisatie van Richard hulp aan. Het maakt niet uit of je oud bent, leeft in armoede of een beperking hebt: de organisatie probeert hun steentje bij te dragen.

Een school voor iedereen

Een van die projecten die Richard helpt, is House of Marqeez. Het idee erachter? House of Marqeez is een school, en die hoort voor iedereen toegankelijk te zijn. Met peace, love, unity en having fun als kernpunten van de ‘Bergse kunstacademie’, is House of Marqeez een laagdrempelige plek met een bonk aan diversiteit.

Sporten kost geld

Contributie, sportkleding of deelname aan het WK: het kost allemaal geld. Zeker wanneer je ieder dubbeltje twee keer moet omdraaien, kunnen dit kosten zijn die je niet kan missen. Juist bij de ouders van die kinderen springt Richard bij. De gedachte erachter is simpel. Stel voor dat kinderen goed kunnen dansen, maar niet aan danswedstrijden mee kunnen doen omdat daar geld voor nodig is. WOD4LIF(V)E kijkt in dat geval naar de mogelijkheden om de kinderen tóch laten dansen. Ongeacht hun thuissituatie.

(Tekst loopt verder onder de Facebookpost)

Het goede doel

Omdat laagdrempeligheid voor House of Marqeez zo belangrijk is, is het goede doel van Richard een groot geschenk voor de kinderen. De gedachte van WOD4LIF(V)E is simpel: iedereen moet genieten. Of dat in de vorm van breakdance of zangles is, de stichting is er voor iedereen die dat financieel duwtje goed kan gebruiken.


Meer over House of Marqeez ontdekken?

House of Marqeez dansscholen

Gesloten16:30 - 20:30

Zuid-Oostsingel 21 , Bergen op Zoom

Bekijk meer:dansscholen

Lees meer:

House of Marqueez dansen dansschool schilderen wokrshops feestjes kinderfeestjes

Een origineel feestje of uitdagende workshop houd je bij dit Bergs bedrijf

Dat je bij House of Marqeez moet zijn als je beter wilt worden in dansen, is algemeen bekend. Maar w...
House of Marqeez

Indrukwekkend! House of Marqeez sluit dit dansjaar af met bijna dertig danstitels

Bergse kunstacademie House of Marqeez heeft het internationale dansjaar indrukwekkend afgesloten. Zi...
House of Marqeez

House of Marqeez ontwikkelt zich tot Bergse kunstacademie

Dansschool House of Marqeez is eigenlijk allang geen dansschool meer. De docenten van de school zien...

adv.