Vanuit de hele Benelux is er vraag naar Michels werk: ‘We komen op de gekste plekken’

Aangeboden door Sign Masters 1 februari 2019

Wat zo leuk is, wij van indebuurt lopen bijna dagelijks langs Sign Masters aan de Molenstraat. Maar wat we niet wisten, is dat er zóveel vakmanschap achter deze Bergse deuren schuilgaat. Michel werkt zelfs aan opdrachten voor de Deutsche bank, Vrienden Loterij en de Verenigde Naties.

Michel Dietvorst begon in 2001 zijn eigen bedrijf Sign Masters. Wat hij precies doet? Logo’s plaatsen op de ramen van Emma’s IJssalon, auto’s beplakken met zonweringsfolie, maar zelfs de belettering van een heel vliegtuig voor de Vrienden Loterij.

Tekst loopt door onder de foto.

Sign masters
Michel neemt ook de grote opdrachten zoals de Vrienden Loterij aan. Foto: Sign masters

Heel populair

Als iemand zijn werk vol passie doet, is Michel het wel. “Op aanraden van een oude werkgever ben ik voor mezelf begonnen. Eigenlijk bouwde ik heel snel een netwerk op.” En zo staat er nu weer een spiksplinternieuwe sportwagen voor zijn neus, die Michel mag beplakken. “Tegenwoordig zijn er zoveel goede technieken. Zo kun je een auto met een transparante folie beplakken. Haal je dat er na tien jaar vanaf, dan is je auto nog als nieuw!” Wat bijvoorbeeld nu ook heel populair is, zijn de zonwerende folies. “Gezinnen die met kids in de auto naar Frankrijk rijden, nemen in plaats van die schermpjes zonwerende folies op de ramen. De zon wordt echt gereduceerd en het is veilig.”

‘We komen op de gekste plekken’

Het leek net James Bond

“Soms komen we op wel zes adressen op een dag.” En dat werk heeft Michel vooral te danken aan mond-tot-mondreclame. “Mensen weten me gewoon te vinden.” Eerst vooral in Bergen, maar tegenwoordig zelfs op internationaal niveau. “Zo mocht ik voor Nestlé de hele fabriek in Frankrijk voorzien van transparante veiligheidsfolie. Omdat ze hier natuurlijk met veel voeding werken, moet alles heel goed beveiligd zijn. Stel het glas breekt en er komt een stukje in het eten terecht, dan kan het bedrijf wel stoppen.” Maar ook de Deutsche bank weet Michel al jaren te vinden. “We hebben de meldkamer in Brussel beplakt met inbraakwerende folie. Die meldkamer zat verstopt in een huis en dat was allemaal zo geheimzinnig. Het leek wel een filmscène uit James Bond.”

Tekst loopt door onder de foto’s.

Foto: Sign masters
Foto: Sign masters
Foto: Sign masters
Michel plaatst hier zonwerende folies. Foto: Sign masters
Foto: Sign masters
Foto: Sign masters
Foto: Sign masters
Foto: Sign masters
Foto: Sign masters

Zichtbaar in Bergen

Naast al die buitenlandse opdrachten, zien we gelukkig ook heel veel van Michels werk in onze stad terug. “Ik heb zonwerende folies bij Pakhuis71 en De Watertuin geplaatst, maar ook een behangwand en stickers van het logo op de ramen.” Wat je niet ziet maar wel heel nuttig is, zijn de inbraakwerende folies bij Prénatal die Michel heeft geplaatst.” Ze noemen mij ook wel Pietje Plak!” Een échte vakman die prachtig werk levert!

sign masters
Foto: indebuurt Bergen op Zoom

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Sign Masters Meer over Sign Masters ontdekken?

Sign Masters klusbedrijven

Nu openHele dag

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Molenbergstraat 3, Bergen op Zoom

Bekijk meer:klusbedrijven

adv.