Kwalitaria wil een vestiging openen in Bergen op Zoom en zoekt een enthousiaste ondernemer

Aangeboden door Kwalitaria

Wat zijn jouw goede voornemens voor het aankomende jaar? Misschien staat ‘een nieuwe uitdaging’ bij jou in het rijtje. Je kunt nu jouw eigen Kwalitaria beginnen in Bergen op Zoom: spannend, maar vooral heel leuk. Hier lees je waarom het een goed idee is om jouw eigen Franchise onderneming te starten.

Kwalitaria is sinds 1989 een begrip in Nederland met al 135 vestigingen door heel het land. De luxe cafetaria staat voor een persoonlijke aanpak, in de buurt voor iedereen, ondernemen met passie en ambacht en last but not least: (h)eerlijk eten met aandacht voor duurzaamheid. Van deze organisatie kun jij deel uit gaan maken. Tof!

Vestiging Bergen op Zoom

De verwachting is dat de vestiging in juli van dit jaar klaar is voor gebruik. Extra fijn: alles wordt helemaal nieuw gebouwd, dus jij wordt de eerste eigenaar. De Kwalitaria wordt gebouwd in de gezellige buurt Gageldonk in het winkelcentrum.

Moet ik dat wel doen?

Mirjam Boode is recruiter bij Food Franchise Company (FFC). Zij beheren de cafetariaformule Kwalitaria. Ze vertelt: “Veel mensen vragen zich af of ze in deze tijd wel iets moeten opstarten, en dat is logisch. Maar er zijn juist veel kansen in combinatie met de kracht van een franchise formule.”

You’ll never walk alone

Je staat er bij deze organisatie nooit alleen voor. Als ondernemer kun je altijd terugvallen op een vaste formule: in goede én minder goede tijden. “Wij kunnen als franchise organisatie natuurlijk nooit alle zorgen wegnemen, maar wel een hele hoop!”

Je wordt als nieuwe ondernemer door de franchise organisatie van het begin tot succes begeleid. Samen sta je natuurlijk sterker dan alleen. Met al jouw vragen kun je terecht bij FFC en andere ondernemers. Van marketing tot inkoop: je hoeft niet alle ballen zelf hoog te houden. Toch heb je alsnog de vrijheid om je eigen beslissingen te nemen gebaseerd op jouw ervaring.

Lees verder onder de foto >

Een vestiging van binnen | Foto: FFC

Eigen zaak

Een eigen onderneming starten is hard werken. Natuurlijk krijg je er ook veel (werk)plezier voor terug. Kwalitaria is geen standaard cafetaria. Klanten komen er voor een gezellig moment en in de vestigingen hangt een goede sfeer. Het is het beste van twee werelden: jij runt jouw eigen droomzaak met de gezelligheid van het team en jouw klanten en daarnaast word je van veel gemakken voorzien door de franchise organisatie. Zo kun jij je gewoon bezighouden met wat er in de cafetaria gebeurt.

Méér dan lekker

Wie wordt er nu niet vrolijk van een overheerlijk patatje mayo, een Hollandse kroket of een frikandel speciaal? Met deze lekkernijen geniet iedereen volop. “De trek in een lekkere snack blijft bestaan en dat zorgt voor een booming business zowel in de Kwalitaria, voor afhaal en voor bezorging. Want dankzij de onbezorgde bezorgservice is ook dat goed geregeld.”

Daarnaast blijft de Kwalitaria meebewegen met de nieuwste foodtrends, dus zo kun jij jouw buurtgenoten altijd blijven verrassen met nieuwe producten of combinaties. Wat dacht je bijvoorbeeld van overheerlijke seizoensspecials? Yummy!

Lees verder onder de foto >

Lekkerste burgers | Foto: FFC

Prijsstijgingen

Je leest en hoort het overal om je heen: de prijzen stijgen. “Dat schrikt natuurlijk af”, vertelt Mirjam. “Ondernemers vragen zich af hoe zij hun zaak rendabel maken. We hebben een goede energiedeal voor de Kwalitaria vestigingen. Dat neemt al een hoop onzekerheid weg.”

Ook met de inkopen zit je bij Kwalitaria goed. Mirjam legt uit: “Als zelfstandig ondernemer heb je weinig slagkracht bij de grote leveranciers, maar met 135 vestigingen heb je dat wel. Doordat we collectief veel inkopen, levert dat veel inkoopvoordeel op.” Een andere ondernemer van Kwalitaria vertelt: “Het onderhandelen gebeurt door het team van het hoofdkantoor, daar hoeven wij ons dus niet mee bezig te houden. Hetzelfde geldt voor leuke acties voor het publiek.”

Iets voor jou?

Eén ding is zeker: je staat er nooit alleen voor. Je wordt bij alles ondersteund en er valt ook veel te leren als ondernemer: de perfecte combinatie om de uitdaging aan te gaan! Mirjam: “Ga in gesprek met FFC en ontdek wat jouw kansen zijn. We hebben veel te bieden.” Meer informatie daarover vind je hier! Wie weet sta jij binnenkort met trots in jouw eigen cafetaria.

Meer in deze categorie

Ondernemer uitgelicht

Ga naar “Jilly (24) opent nieuwe YIL-Store: ‘We worden bijna vijf keer zo groot’”

Jilly (24) opent nieuwe YIL-Store: ‘We worden bijna vijf keer zo groot’

jilly jil store bergen op zoom yil store.j
Ga naar “Vintage Vastenavend gaat weer open: ‘Niets is fout, bij ons kan alles’”

Vintage Vastenavend gaat weer open: ‘Niets is fout, bij ons kan alles’

vintage vastenavend carnaval bergen op zoom
Ga naar “Slagerij Peter Krijnen bestaat 25 jaar: ‘Ik had nooit verwacht dat het zo groot werd’”

Slagerij Peter Krijnen bestaat 25 jaar: ‘Ik had nooit verwacht dat het zo groot werd’

peter krijnen slager keurslager bergen op zoom

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “RUNDERGEHAKT OF BIOLOGISCH RUNDERGEHAKT van € 10,58 voor € 7,50”

RUNDERGEHAKT OF BIOLOGISCH RUNDERGEHAKT van € 10,58 voor € 7,50

 • Jumbo
 • Geldig t/m 31 januari 2023
Ga naar “Nescafé Dolce Gusto of Starbucks koffiecups van € 5,69 voor € 3,39”

Nescafé Dolce Gusto of Starbucks koffiecups van € 5,69 voor € 3,39

 • Dirk
 • Geldig t/m 31 januari 2023
Ga naar “JUMBO TOILETPAPIER van € 17,08 voor € 11,99”

JUMBO TOILETPAPIER van € 17,08 voor € 11,99

 • Jumbo
 • Geldig t/m 7 februari 2023
Ga naar “ERU SMEERKAAS 1+1 gratis”

ERU SMEERKAAS 1+1 gratis

 • Jumbo
 • Geldig t/m 31 januari 2023
Ga naar “AH Toiletpapier 4-laags 16 rollen van € 17,18 voor € 12,99”

AH Toiletpapier 4-laags 16 rollen van € 17,18 voor € 12,99

 • Albert Heijn
 • Geldig t/m 5 februari 2023

Agenda

Ga naar “Tusse de Schuifdeure in de Stoelemat”

Tusse de Schuifdeure in de Stoelemat

 • De Stoelemat
 • 11 februari 2023
vastenavend schuifdeure Tusse de Schuifdeure
Ga naar “Dweilbandfestival in de Stoelemat”

Dweilbandfestival in de Stoelemat

 • De Stoelemat
 • 19 februari 2023
dweilbandfestival
Ga naar “Wagetjes Kijke”

Wagetjes Kijke

 • 15 februari 2023
Wagetjes Kijke wagetjes kijke wagentjes kijken bergen op zoom vastenavend konterscherp 2020 optocht
Ga naar “Kermis”

Kermis

 • Van 7 apr t/m 16 apr
kermis boulevard attractiekermis boulevard attractie
Ga naar “Intocht”

Intocht

 • 18 februari 2023
intocht vastenavend 2020