Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kim Musters (17) over haar webshop: ‘Ik had niet verwacht dat er zoveel bij komt kijken’

Door Natascha Droste 29 maart 2019

Een eigen webshop vol bling bling, het is de ultieme meisjesdroom! Kim Musters maakt het waar, ze is pas 17 jaar en eigenaresse van haar eigen webshop. “Ik zou het liefst al de sieraden zelf willen hebben”.

Haar webshop staat vol prachtige sieraden in zilver en goud: armbanden, oorbellen, ringen, kettinkjes en accessoires. Voor Kim een meisjesdroom die uitkomt en het past ook nog eens perfect bij de studie die ze volgt.

Inkoop

Op het Zoomvliet College studeert Kim aan het tweede jaar van de mbo-opleiding Marketing en Communicatie. “Ik wilde al veel langer een webshop, maar het is hartstikke duur om dat zelf te bouwen. Totdat we in november les kregen in websites bouwen. Met hulp van een leraar ben ik gestart met mijn eigen webshop.” Het liefst wilde Kim een webshop vol kleding, maar dat was lastig met inkoop. Dus heeft ze haar zinnen op sieraden gezet. “De collectie die ik nu verkoop kwam ik op het internet tegen. Ik kan gewoon per keer bestellen en heb nu zo’n twee stuks per sieraad op voorraad.” In totaal verkoopt Kim zo’n veertig verschillende sieraden. “Ik vind ze zo leuk dat ik ze het liefst allemaal zelf zou willen hebben.”

Meer werk dan verwacht

Maar er moet natuurlijk ook verkocht worden. “De webshop is sinds anderhalve week online en de eerste bestellingen zijn een feit.” Zelfs uit Zeeland stromen de eerste aankopen binnen. “Er zijn natuurlijk heel veel webshops, dus je moet geluk hebben dat die van jou eruit springt. Maar hoe je de webshop aan de man brengt, leer ik gelukkig nog op school.” Hoewel haar meisjesdroom langzaam uitkomt, bleek het toch wat meer werk dan verwacht. “Omdat ik nog geen 18 ben, was het lastig bij de bank en duurde het heel lang om een betaalaccount te krijgen. Gelukkig kreeg ik veel hulp van mijn moeder. Maar ik had nooit verwacht dat er zoveel bij komt kijken.” Juist het regelen vindt Kim zo leuk om te doen. “In het begin kies je alle sieraden, dan ga je kijken hoe de webshop eruit komt te zien en nu vooral hoe je het via Instagram en Facebook kunt promoten. Dat is gewoon superleuk om te doen!”

Benieuwd naar haar sieradencollectie? Dit is de webshop.

Lees ook:

jan cafe de kaai

Na 29 jaar neemt Jan afscheid van Café De Kaai: ‘Dit had ik het liefst tot mijn 67e gedaan’

Deze Vastenavend nemen we helaas afscheid van een ervaren kastelein. Een man met een hart voor zijn ...
martine stapelkamp

Martine Stapelkamp blijft verrassen: ‘We bieden nu iets heel exclusiefs aan’

Er zijn weer volop nieuwe ontwikkelingen bij banketbakkerij Stapelkamp en daar worden we blij van. M...

adv.