Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Saskia heeft een attractieverhuurbedrijf: ‘Mijn ballonnen zijn mijn redding’

Door Joost Verdult 27 maart 2020

Met het verhuren van springkussens, oud-Hollandse spelletjes en suikerspinmachines verdien je de kost. En dan slaat de coronacrisis toe. Hoe zorg je er als ondernemer dan voor dat je rekeningen dan toch betaalt worden? Saskia Maasbommel van Jumping Fox Verhuur ondervindt die problemen momenteel. Toch heeft de Bergse onderneemster een troef in handen.

Ballonnen in vrijwel iedere vorm, kleur en grootte zijn haar redding. “Kan niet, bestaat niet”, vertelt Saskia met een optimistische toon in haar stem. “Met de ballonnen kan je anderen ook in deze situatie blij maken. Zo kan je jouw kinderen of oma in het verzorgingstehuis toch blij maken. De ballonnen zijn mijn redding.”

Van High five naar blij vijf

Zeker in een tijd dat we massaal zoveel mogelijk binnen moeten blijven, zijn bijzondere ballonnen volgens de onderneemster van Jumping Fox Verhuur een mooi gebaar. “Een paar dagen geleden heb ik nog een jongen van vijf jaar blij gemaakt”, gaat Saskia verder. “Een oma kon niet naar de verjaardag van haar kleinkind gaan, zeker omdat die vrouw tot de risicogroep behoort. Voor het jongetje is het sneu dat hij zijn verjaardag niet kan vieren, maar door de ballonnen wordt zijn verjaardag toch wat leuker”

(Tekst loopt verder onder de foto)

Jumping Fox Verhuur ballonnen
Foto: Jumping Fox Verhuur

Geen verhuur voor evenementen

Door het wegvallen van evenementen tot en met 1 juni, loopt Saskia inkomsten mis van het voorjaar dat normaal gesproken bol staat met activiteiten. “Koningsdag gaat niet door, dus de omzet van Koningsdag ook niet”, vertelt ze.

‘Het is proberen te overleven’

“Zo zou ik tijdens Koningsdag met een hindernisbaan, oud-Hollandse spellen en twee springkussens in Oud-Vossemeer staan. Alles stopt de komende tijd, al gaat de huur van de garageboxen gewoon door. Het is proberen te overleven.”

(Tekst loopt verder onder de Facebookpost)

Ballonnen zijn de redding

De ballonnen van Jumping Fox Verhuur is momenteel de enige manier waarop Saskia zaken kan doen. De versiersels die bij het bedrijf te bestellen zijn, zijn meer dan de simpele opblaasbare varianten die je bij de supermarkt koopt. “De ballonnen zijn met inhoud te bestellen als je wilt, denk aan geld of snoep”, geeft ze aan. In de Facebookpost hierboven is goed te zien hoe zoiets eruitziet. “Dat is een gouden Mickey Mouse die gevuld is met chocoladerepen. Vrijwel alles is mogelijk met de ballonnen.”


Meer over Jumping Fox Verhuur ontdekken?

Jumping Fox Verhuur entertainment

Paddestoelstraat 2, Bergen op Zoom

Bekijk meer:entertainment
tjeezecups

Dennis beloont de bikkels in de zorg met cheesecake: ‘Ze verdienen waardering’

Met cheesecake hulpverleners in de zorg een steuntje in de rug geven. In tijden dat er veel gevraagd...
ladies Personal Training

Ladies Personal Training dicht door corona: ‘Mijn lessen ga ik via Skype aanbieden’

Het coronavirus is verantwoordelijk voor de sluiting van cafés, restaurants en sportscholen. Ook de ...
Look of Love Bridal Boutique bruidszaak bruiloft bruidsjurk bruidsjurken

Angelique heeft een bruidszaak in ’t Vierkantje: ‘Je zorgt voor het grootste geheim van de bruid’

Een bruiloft kent een paar belangrijke punten waar je niet omheen kunt. Naast de ringen, de bruidsta...

adv.