Wij stellen je voor: dit is vinz

Door Irma van Schaijk 22 maart 2019

Vincent Verwoert ontwierp al heel wat logo’s, huisstijlen, brochures, websites en nog veel meer voor het Bergse bedrijfsleven. Sinds kort is hij voor zichzelf begonnen met dit is vinz. “Voor mezelf beginnen vind ik echt supereng.”

Tot nu toe werkte Vincent altijd in loondienst. Tot de crisis toesloeg en het bedrijf waar hij werkte, De Grafische Wereld in Halsteren, failliet ging. “Het eerste jaar heb ik heel rustig aan gedaan. Veel gereisd met Janneke van de Putte, mijn vriendin.”

Hotel Zeezicht

Hij zat net met Janneke ergens in Zuid-Amerika toen hij gebeld werd door Chris van Eekelen van Les Vedettes. Of hij eens contact op wilde nemen met HotelZeezicht Creatief Collectief, daar zochten ze nog creatieve mensen. “Dat bedrijf zat toen nog in Gebouw-T”, vertelt Vincent. “Ik ben na onze vakantie gaan praten, maar voor mezelf beginnen vond ik echt te spannend. Dus ben ik op zoek gegaan naar een baan. Alleen bleek al snel, dat er erg veel grafisch ontwerpers zijn. Vaak jonger en goedkoper dan ik.”

In liefde

Vincent ging nog eens naar HotelZeezicht. Dat zat inmiddels in een nieuw, groter pand in de Dubbelstraat. En nu voelde het meteen goed. “Het bedrijf is van Miriam Drenth en Bart Tempelaars. Wouter Goudswaard zit er bijvoorbeeld, Steven Bouwens. Heel veel creatieve mensen onder één dak.” Vanaf 1 januari is dit is vinz. officieel in bedrijf. “En nu merk ik hoe snel het kan gaan als je de juiste mensen om je heen hebt. Mijn Instagram-posts hebben me al veel opgeleverd, contacten in Breda en Middelharnis.” De social media voor dit is vinz. regelt Janneke. “Ze is mijn social media manager”, lacht Vincent. “Alleen wordt ze niet betaald. Nou ja, in liefde.”

vinz
Foto: dit is vinz.

Jouw onderneming

Ben jij ook ondernemer en wil je ons graag vertellen over jouw bedrijf? Laat het ons weten en misschien sta jij dan binnenkort op onze site!

Lees ook:

maureen hoekstra

Maureen gooide haar leven om en ging doen waar zij gelukkig van wordt

Word jij blij van je werk? Heb je het gevoel dat je echt op je plek zit? Voor veel mensen geldt dat ...
dick vermaas

Het mooiste plekje van Bergen op Zoom volgens Dick Vermaas

Fotograaf Dick Vermaas kent Bergen op Zoom op zijn duimpje. Met zijn camera maakt hij de mooiste fot...

Meer over dit is vinz. ontdekken?

dit is vinz.

Nu openHele dag

Dubbelstraat 19, Bergen op Zoom

adv.