Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kijkje in de keuken: hier zit de nieuwe winkel van Bruynzeel Keukens

Aangeboden door Bruynzeel Keukens 21 juli 2019

Denk je aan Bergen op Zoom, dan denk je aan Bruynzeel Keukens. Al meer dan tachtig jaar maakt het Bergs keukenbedrijf keukens passend bij allerlei soorten ruimtes en leefsituaties. Hoewel de spirit van het bedrijf nog altijd hetzelfde is, heeft Bruynzeel bij deze formule de wensen van de klant in kaart gebracht en onder meer nog meer ingezet op digitalisering en beleving. Met als resultaat: een nieuwe winkel aan de woonboulevard met de meest moderne snufjes.

Op een levensgroot scherm het ontwerp van je nieuwe keuken bekijken of de eigenschappen van apparaten digitaal met elkaar vergelijken: Bruynzeel Keukens heeft uitgepakt. Dat smaakt naar meer, dus namen wij een kijkje in de nieuwe keuken van het typisch Bergs bedrijf. Leuk om te vermelden: in Bergen op Zoom zit de eerste pilotstore van de keukenleverancier. Wij hebben die primeur te danken aan het feit dat wij de thuisstad zijn van Bruynzeel Keukens. Later wordt dit nieuwe concept ook over de rest van Nederland uitgerold.

(Tekst loopt door onder de foto)

Bruynzeel Keukens ontwerpen scherm keuken voorkeur
Op een levensgroot scherm bekijk je de keuken die binnenkort bij jou in huis staat. Foto: indebuurt Bergen op Zoom

Bruynzeel Keukens aan de woonboulevard

Heb je verhuisplannen en ga je voor een bed of tuinsetje naar de woonboulevard? Sinds begin juli kan je nu ook voor je keuken op de shopstrook aan de Van Konijnenburgweg terecht. Tegenover het Wagenpleintje (straat naast het café het Dobbertje) staat in grote letters ‘Welkom thuis’ op de gevel van de keukenleverancier. En eerlijk, dat thuisgevoel krijg je er ook. Met een kopje koffie begin je de zoektocht naar de keuken die het best bij je past.

(Tekst loopt door onder de foto)

Bruynzeel Keukens fiets aan de muur moderne keuken
Een van de inspirerende opstellingen in de nieuwe Bruynzeel winkel. Foto: indebuurt Bergen op Zoom

Stel je eigen keuken samen

Het voordeel van de nieuwe winkel van Bruynzeel Keukens? Je stelt je keuken exact samen hoe jij dat in gedachten hebt, met het budget dat jij voor het stukje huis gereserveerd hebt. Zie jij een showmodel dat jij wel ziet zitten, maar is het nét niet helemaal jou? Bepaal zelf welke kleur de keukenkastjes worden, van wat voor materiaal het keukenblad wordt gemaakt en hoe de handgrepen van de lades eruitzien. Wil je een afzuigkap boven de kookplaat of een ultramoderne die verwerkt is in het kookelement, zodat de etensgeuren van onderen afgezogen worden? Via een digitaal scherm naast de keuken, zie je direct de juiste prijs van de getoonde opstelling. Daarnaast ontdek je hier ook de mogelijkheden op het gebied van kleur. En blijkt de keuken in een andere kleur misschien wel jouw perfecte keuze te zijn! Wil je zelf alvast online kijken wat er mogelijk is? Kijk dan even hier.

(Tekst loopt door onder de foto)

Foto: Bruynzeel Keukens

Online shoppen vs. fysiek winkelen

De nieuwe winkel van Bruynzeel Keukens biedt het beste van beide werelden. De kans is groot dat je online al gekeken hebt, wat voor keukens het Bergs bedrijf heeft. Doordat een keuken een ander soort aankoop is dan een spijkerbroek, is het logisch dat je het materiaal tóch met je eigen ogen wilt bekijken of even aan wilt raken. Hoe voelt het keukenblad aan, op welke manier openen de keukenkastjes en voor welke vaatwasser kan je het best gaan? Hoe groot je huis ook is, welke budget je hebt en wat je lievelingsstijl ook is: je maakt het zo gek (of niet) als je zelf wilt. Heb je een lievelingskleur voor je keuken in gedachten? Grote kans dat jij je marineblauw, mosterdgeel of bordeauxrood vindt. De keukendeuren die gelakt kunnen worden, zijn in 1950 tinten te kleuren.

Foto: Bruynzeel Keukens

Loop een rondje in je digitale keuken

Of je nu al exact weet hoe jouw keuken eruit moet zien of juist behoefte hebt aan advies: de aankoopadviseurs van Bruynzeel Keukens staan altijd voor je klaar. Waar vroeger een potlood op tafel kwam, wordt alles tegenwoordig gedigitaliseerd. Is het ontwerp klaar? De tijd van het printen op A3-formaat is voorbij, op een levensgroot scherm neem jij een kijkje in je eigen keuken. Ook wanneer er een eerste ontwerp gemaakt wordt, is dit megascherm een uitkomst. Maak alvast een selfie met je digitale keuken en laat je omgeving vol trots zien wat jij binnenkort in huis hebt.

Gratis trolley

Extra leuk: maak jij voor 1 september 2019 een vrijblijvende ontwerpafspraak voor een nieuwe keuken? Dan krijg je een gratis trolley, lekker als je binnenkort nog op vakantie gaat. Andere data die je nog in je agenda moet zetten, zijn 7 en 8 september. Dan is namelijk de grande en officiële opening van Bruynzeel Keukens.

Ook deze strakke, witte keuken vind je bij Bruynzeel Keukens. Foto: Bruynzeel Keukens
Strak en warm. Zie je het rondje in de kookplaat? Dat is de afzuiging! Foto: indebuurt Bergen op Zoom
Een moderne versie van de klassieke keuken van ontwerper Piet Zwart. Foto: Bruynzeel Keukens
Warm en huiselijk. Foto: indebuurt Bergen op Zoom

Meer over Bruynzeel Keukens ontdekken?

Bruynzeel Keukens woonwinkels

Gesloten10:00 - 17:30

Van Konijnenburgweg 25, Bergen op Zoom

Bekijk meer:woonwinkels

Lees meer:

misdrijven Bergen op Zoom

Geregistreerde misdrijven in Bergen op Zoom: criminaliteit in keiharde cijfers

De schandpaal met de rotte tomaten en lijfstraffen mogen hun bestaansrecht dan wel verloren zijn, oo...

Tim bouwt campers: ‘Ik dacht: dat kan ik ook, maar dan beter’

Toen Tim van Broekhoven (33) zo'n jaar geleden zijn eigen camper bouwde voor een vakantie, merkte hi...
hondjes

It’s so fluffy! 7 x Bergse hondjes op Instagram om bij weg te zwijmelen

Oh jongens, dierenplaatjes kijken op internet: we kunnen er geen genoeg van krijgen. En laten we nu ...

adv.