Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Volgens Mano zijn vloeren het perfecte wapen tegen burenruzie

Aangeboden door Mooie Vloeren van Mano 20 mei 2019

Bonje met de buren: niemand zit erop te wachten. Zeker wanneer je in een appartement woont, is het verstandig om je buren boven, onder of naast je te vriend te houden. Mano Demmers van Mooie Vloeren van Mano heeft daarom een geheim wapen voor je: vloeren.

Moeten vloeren een burenruzie voorkomen? Het ligt natuurlijk een tikkeltje genuanceerder, maar het draagt volgens Mano zeker bij aan een fijnere leefomgeving. Wanneer je een appartement hebt, kunnen er aan alle kanten mensen wonen. Op het moment dat je lievelingsliedje op de radio is, de kinderen in huis spelen of oma met de rollator op visite is, wil je natuurlijk niet dat de buren boos aan de deur staan. Daar heeft Mano een mooie oplossing voor.

Minder geluid, meer rust

mooie vloeren van mano
Deze vloeren zijn ideaal om je buren te vriend te houden. Foto: indebuurt Bergen op Zoom

Maar wat is nu het geheime wapen van de vloeren van Mano? Als je naar de afbeelding hierboven kijkt, zie je niets anders dan anders. Dat kan kloppen. Wel hoor je iets anders dan anders. “Dankzij de vloeren van COREtec wordt geluid verminderd met tien decibel”, geeft de vloerspecialist aan. “Dit is in Nederland ook een eis wanneer je benedenburen hebt. Kies je voor deze vloeren, dan ben je direct klaar. Je hoeft zo geen dikke onderlaag met isolatie te leggen.”

Visgraat

Sinds kort heeft Mano een nieuwe variant van de stille vloeren. “De pvc visgraatvloeren zijn vrij uniek”‘, vertelt hij. “Visgraat was vroeger ontzettend duur, maar deze is goed betaalbaar. Doordat je kunt kiezen uit acht verschillende kleuren, vind je altijd een variant die bij jou past.”

Alles omhoog

De geluiddempende vloeren van Mano zijn eenvoudig te leggen, al is er nog een pluspunt. “Dankzij COREtec hoef je dus geen speciale ondervloer aan te leggen”, gaat de man van de mooie vloeren verder. “Soms kan een ondergrond door zo’n isolatielaag drie millimeter hoger zijn. Dit lijkt misschien niet veel, maar vaak is dit hoogteverschil al te groot voor deuren of kastjes. Met een COREtec ben je in een keer klaar én weet je zeker dat het geluid reduceert. Daarnaast zijn het Amerikaanse vloeren, dus je zit zeker goed. De wetgeving is daar zo streng, dat fabrikanten er alles aan doen om geen megaclaim te krijgen.”

Service van vroeger

mooie vloeren van mano
De winkel van Mano in de Kortemeestraat. Foto: indebuurt Bergen op Zoom

Een zo stil mogelijke vloer is gewenst, dat is logisch. Toch is er volgens Mano nog iets dat mensen steeds vaker willen. “Vloerverwarming wordt steeds populairder”, gaat hij verder. “Voor welke vloer je bij mij ook kiest, ze zijn allemaal te combineren met vloerverwarming. Dat heb ik bewust gedaan. Bij mij vind je de vloeren van nu, met de service van vroeger. Iets dat vooral oudere mensen belangrijk vinden. Ik werk alleen, maar doe graag een beetje extra. Mijn klanten hoeven alleen de voordeur open te doen, de rest doe ik.”

Lees meer:

mooie vloeren van mano

Wist je dat je hier ook je trap kunt laten bekleden?

Hoewel de winkel van Mooie Vloeren van Mano niet eens zo superlang in het Vierkantje zit, is Mano De...
foto fam Nooijens tbv in de buurt dec 18 (1)

Ferdy en Ilona hebben een landelijk interieur en hier kopen ze het liefst hun vloer

Liefhebbers van een landelijke inrichting kijken hun ogen uit bij het sfeervolle huis van Ferdy en I...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Mooie Vloeren van Mano. Meer over Mooie Vloeren van Mano ontdekken?

Mooie Vloeren van Mano speciaalzaken

Vandaag gesloten

Kortemeestraat 19, Bergen op Zoom

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.