Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Johairine van Hoppenbrouwers in Roosendaal: ‘Door de afwisseling is het nooit hetzelfde’

Aangeboden door Hoppenbrouwers Techniek 5 juli 2020

De 33-jarige Johairine Monte werkt sinds 4 november 2019 met veel plezier bij Hoppenbrouwers Techniek in Roosendaal. De technisch dienstverlener werd in 2020 voor de tweede keer uitgeroepen tot Beste Werkgever. “De diversiteit is het leukst, het is hier nooit hetzelfde.”

Johairine werkt bij Hoppenbrouwers als magazijnmedewerkster. Samen met haar coach van de sociale dienst is er bij het bedrijf gezocht naar een baan die het best bij haar wensen aansloot. “Het was eerst de bedoeling om monteur te worden, maar toen kwam deze baan voorbij”, vertelt de magazijnmedewerkster. “Mocht ik in de toekomst alsnog monteur willen worden, dan is dat mogelijk. Dat vooruitzicht is fijn. Als ik klaar ben voor een nieuwe uitdaging kan ik binnen Hoppenbrouwers goed terecht: intern zijn er enorm veel mogelijkheden.”

(Tekst loopt verder onder de foto)

Roosendaal, Hoppenbrouwers Techniek,
Johairine (r) van Hoppenbrouwers. Foto: Hoppenbrouwers Techniek

Werkplezier staat bij op 1

Als magazijnmedewerkster is Johairine dagelijks bezig met bestellen van gereedschap en het in de gaten houden van de voorraad. “Boormachines, hakhamers of stofzuigers: ik bestel het allemaal”, vertelt ze trots. “De afwisseling in mijn werk vind ik mooi. De taken komen wel terug, maar het is nooit hetzelfde. Want heel de dag dezelfde werkzaamheden uitvoeren is niks voor mij. Ik heb geen kantoorbaan, maar ben heel de dag in de weer. Dat vind ik heerlijk.”

(Tekst loopt door onder de foto)

Roosendaal, Hoppenbrouwers Techniek,
Johairine in het magazijn. Foto: Hoppenbrouwers Techniek

Ambities en dromen worden waargemaakt

Heb je ambitie om door te groeien of juist om een heel andere functie te ontdekken? Bij Hoppenbrouwers worden deze dromen gestimuleerd en krijg je veel ruimte om jezelf ontwikkelen. “Toen ik hier net binnenkwam ben ik echt goed geholpen”, geeft de medewerkster van het bedrijf in Roosendaal aan. “Ik werk in een hecht team, dat maakt mijn werk nog leuker.”

(Tekst loopt verder onder de foto)

Roosendaal, Hoppenbrouwers Techniek,
Hoppenbrouwers in Roosendaal. Foto: Hoppenbrouwers Techniek

Vakmanschap & verantwoordelijkheid 

Met inmiddels bijna 1300 medewerkers en 13 vestigingen blijft Hoppenbrouwers hard groeien. Ondanks die grootte is de organisatie nog steeds ‘zo plat als een dubbeltje’. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en hier staat vakmanschap voorop. Johairine: “Als iets minder goed gaat dan zeggen mijn collega’s dat tegen me, maar altijd op een positieve manier. En gaat het goed? Dan krijg ik ook gewoon een complimentje”, vertelt Johairine met een opgewekte toon over ‘haar’ Hoppenbrouwers Techniek in Roosendaal.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Hoppenbrouwers Techniek. Meer over Hoppenbrouwers Techniek ontdekken?

Hoppenbrouwers Techniek installatiebedrijven

Gesloten08:00 - 17:30

Bekijk meer:installatiebedrijven

Lees meer:

Stage lopen bij Hoppenbrouwers? Check dan het Online Stage Bij Event!

Ook in deze bijzondere tijd ben je bij Hoppenbrouwers Techniek welkom als stagiair, trainee of bbl’e...
Hoppenbrouwers

Dit bedrijf is verkozen tot beste werkgever en ja: ze hebben een vestiging vlakbij Bergen op Zoom

Technisch dienstverlener Hoppenbrouwers Techniek heeft meerdere vestigingen in Brabant, waaronder in...

adv.