Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit bedrijf is verkozen tot beste werkgever en ja: ze hebben een vestiging vlakbij Bergen op Zoom

Aangeboden door Hoppenbrouwers Techniek 14 februari 2020

Technisch dienstverlener Hoppenbrouwers Techniek heeft meerdere vestigingen in Brabant, waaronder in Roosendaal. Onlangs zijn ze uitgeroepen tot Beste Werkgever 2019-2020. Tijd voor een kennismaking!

De Bergse Richard Clement is vestigingsleider bij Hoppenbrouwers Roosendaal. Hij vertelt wat voor projecten de technisch dienstverlener doet: “We werken aan werktuigbouwkundige en elektrische installaties bij bedrijven, zo ook in Bergen op Zoom”, vertelt Richard. “Daarnaast werken we ook voor particulieren en komen we met regelmaat bij de mensen thuis. Alles wat je in de meterkast vindt, dat kunnen wij nakijken en repareren. Ook de cv-ketel bij mensen thuis checken wij.”

Een grote familie

Richard merkt goed hóe snel Hoppenbrouwers groeit. Bij de vestiging in Roosendaal werken bijna vijftig mensen. “We willen doorgroeien naar een vestiging van 150 mensen om zo de droom van Hoppenbrouwers te verwezenlijken”, vertelt de vestingsleider. “Ook al is het een groot bedrijf, het voelt als één grote familie. We werken in veel kleine teams en er is kans om door te groeien.”

(Tekst loopt door onder de foto)

Hoppenbrouwers
Hoppenbrouwers Techniek in Roosendaal. Foto: Hoppenbrouwers Techniek

Eigen opleidingsinstituut

Met een eigen praktijkschool, ideale opleidingsmogelijkheden en geen rem op persoonlijke groei, is Hoppenbrouwers volgens Richard een perfecte werkplaats. Of je nu student bent of zij-instromer: hier kan je jezelf ontwikkelen. Je werkt aan jezelf én in een bedrijf waar we weten wat we doen. En onthoud: er is altijd een kans om de volgende stap in je leven te zetten”, vertelt hij in mooie woorden. “Hoppenbrouwers is niet voor niets opnieuw verkozen tot Beste Werkgever. Het zijn de medewerkers die ons bedrijf maken. We krijgen een gemiddelde beoordeling van 7,9: daarmee steken we ver uit boven het branchegemiddelde.”

Van winkeltje naar 1250 mensen in dienst

De beste technisch dienstverlener van Nederland heeft ook de ambitie om de meest duurzame dienstverlener te worden. Daarin hebben ze zich in de ruim honderd jaar dat het bedrijf bestaat kunnen ontwikkelen; Hoppenbrouwers is in 1918 begonnen als eenmanszaak. Nu werken er ruim 1250 mensen. Richard hoopt dat dat alleen maar meer wordt. Daarom zijn ze op zoek naar collega’s uit de omgeving van Bergen op Zoom die bij het bedrijf willen werken. Lijkt jou dit wat? Neem dan een kijkje bij de vacatures via de oranje button hieronder.


Meer over Hoppenbrouwers Techniek ontdekken?

Hoppenbrouwers Techniek

Gesloten08:00 - 16:30

Lees meer

natuur bergen op zoom dauw heide boom bos mist mooi

[foto’s] De magie van de ochtendglorie: de Bergse natuur op haar mooist

De pareltjes die Moeder Natuur in de omgeving van Bergen op Zoom heeft achtergelaten, zijn om van te...
Thaliaplein Thalia concertzaal sociëteit

Toen in: zo mooi was het oude Thalia

In de categorie 'eeuwig zonde in Bergen op Zoom' staat de sloop van het oude Thalia achter de Peperb...
wandelingen brabant Bos bergen op zoom natuur groen bomen

[video] Zo mooi is de herfst in de Bergse bossen

De herfst is de meest betoverende periode van het jaar voor een wandeling in het bos van Bergen op Z...

adv.