Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ruby Wonen is open en dit is haar leukste product

Door Natascha Droste 2 augustus 2017

Sinds een paar weken is onze binnenstad een creatieve ondernemer rijker! Bij Ruby Wonen worden meubeltjes opgeknapt, geschilderd met bijzondere verven en gadgets verkocht. Maar wat is nu echt haar leukste product? Yasmin vertelt in de Koopman waarom ze zo blij is met haar Fusion Mineral Paint. 

“Al jaren knap ik meubeltjes op, maar sinds kort is dit winkeltje in de Bosstraat op mijn pad gekomen. Hier kan ik mijn producten verkopen en meubeltjes opknappen. Ik merk steeds vaker dat mensen zelf meubels willen opknappen, maar dat het wel simpel moet zijn. Niet schuren, niet gronden, maar gewoon gelijk aan de slag! Dat is denk ik ook de reden waarom dat de Fusion Mineral Paint populair is. Je hoeft het meubeltje enkel heel licht zo’n 2 minuten te schuren en je kan gaan verven. In twee lagen heeft de verf een mooie dekking en een ingebouwde bescherming.”

“De verf komt van een leverancier uit Canada. Daar ben ik eigenlijk terechtgekomen via mijn vader. Hij werkt als schilder en heeft zijn eigen kwastenlijn ontwikkeld. Mijn vader verkoopt zijn producten vooral in Amerika en zo heeft hij de verf uit Canada een keer als testproduct ontvangen. Ik mocht de verf van mijn vader uitproberen en dat beviel erg goed. Nu verkoop ik in mijn winkel meerdere producten van deze leverancier uit Canada.”

“De verf is heel makkelijk in gebruik, waardoor iedereen ermee kan werken. Het is natuurlijk vooral leuk voor mensen die houden van het restylen van meubeltjes. Van een Scandinavische inrichting tot heel kleurrijk of juist landelijk, voor elke stijl is er wel een passende kleur. Je kunt er echt van alles mee verven, van stof, leer en tegels tot zelfs lampen of IKEA meubeltjes. Het is een natuurlijk product van mineralen en een beetje krijt voor de matte uitstraling. Heel duur hoeft het gelukkig niet te zijn. Voor een klein project kun je zelfs met een testpotje aan de slag! Wil je meer leren over de verven? Maandelijks kun je meedoen met workshops.”

De Fusion Mineral Paint in 500 ml kost 22 euro en een testpotje 5 euro voor 37 ml.


Meer over Ruby Wonen ontdekken?

Ruby Wonen woonwinkels

Gesloten10:00 - 17:00

Bosstraat 12, Bergen op Zoom

Bekijk meer:woonwinkels

Meer over

De Koopman

adv.