De zeven leukste (en lekkerste) tips van boekhandel Quist

Door Irma van Schaijk 6 december 2017

Veel boekwinkels hebben we niet meer in Bergen op Zoom. Gelukkig is daar altijd nog boekhandel Quist! Op zoek naar een bijzonder kerstcadeau, of een boek om zelf tijdens de kerstdagen in weg te duiken? Dan zit je hier altijd goed!

Eigenaren Ad en Caroline Quist zijn zelf echte lezers: “In onze boekhandel kun je kennis maken met boeken, je kunt ze pakken, je laten verrassen, ze inkijken en eraan ruiken. Neem je tijd, ontdek, kom in gesprek of laat je in een stoel ploffen en verdwijn in een verhaal.” Nou, dat was bij indebuurt niet tegen dovemansoren gezegd! Kijk met ons mee naar zeven leuke Quist-tips:

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Bergse boeken

quist

Quist staat bekend om de collectie Bergse boeken. Deze willen we je niet onthouden: het nieuwe stripboek van de Bergse Wouter Goudswaard, Jacob en de Lakenschuilers, over het Markiezenhof. Het verhaal speelt zich af in en rond het stadspaleis.

Kookboeken

quist kookboeken

Onverminderd populair: kookboeken! Tips van Quist: Sweet (heerlijke toetjes, koekjes en gebak!), een kookboek om vrolijk van te worden door Janneke Vreugdenhil en speciaal voor de feestdagen Home Sweet Home Xmas, met makkelijke kerstrecepten. Die komen deze maand zeker van pas!

Scheurkalender

Ook leuk voor onder de kerstboom: een scheurkalender. Bij Quist hebben ze heel veel verschillende, maar deze is wel onze favoriet: Toos & Henk. Ook dagelijks te zien in BN DeStem.

Voor de sportliefhebber

quist sport

Je bent tegenwoordig geen topsporter als je geen boek hebt uitgebracht. Bekende voetballers, oud-voetballers, scheidsrechters, wielrenners, zelfs de 20-jarige Max Verstappen heeft al een boek. En ze zijn allemaal te koop bij Quist!

De mooiste kinderboeken

quist kinderboek

Voor je (klein)kind, maar stiekem ook een beetje voor onszelf. Want van de boeken van Annie MG Schmidt, Paul Biegel en Roald Dahl hebben we zelf toch ook genoten?!

Voor de fans

Of je nu fan bent van Elvis, de Beatles, Robbie Williams of Nick en Simon, boekhandel Quist heeft er wel een boek over. In het midden: de jaren ’80, doemdenkers en positivo’s van de Bergse schrijver Ad Rooms!

Smullen bij Hélène!

quist koekjes

Zo, uitgesnuffeld? Kom dan even gezellig zitten bij café Helene. Hier worden iedere dag verse koekjes en taart gebakken! Verder is er koffie, thee, sapjes, lunch en (vooral in de wintertijd onweerstaanbaar) warme chocomel met slagroom!

Boekhandel Quist boekhandels

vandaag gesloten

Fortuinstraat 24, Bergen op Zoom

Bekijk meer:boekhandels
<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶