Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Oud goud tot nieuw sieraad: bij deze edelsmid kan het

Aangeboden door Art Object 30 mei 2019

Heb je thuis nog ringen, kettingen of armbanden liggen die je nooit meer draagt? Dat is natuurlijk hartstikke zonde. Bij Art Object hebben ze daar een oplossing voor. Van jouw oude goud, maken zij een splinternieuw sieraad. Vaak met een bijzonder verhaal.

Sieraden zijn meestal emotionele stukken waar een persoonlijk verhaal aan vastzit. Denk aan een verlovingsring of ketting van een overleden familielid. Wanneer de ring, ketting of armband beschadigd is, zorgen Robert en Jorg van Art Object aan de Guido Gezellelaan ervoor dat jij jouw goud weer kan dragen.

art object
Jorg en Robert van Art Object. Foto: indebuurt Bergen op Zoom

Maar heb je een gouden ketting, terwijl je liever een ring wilt? Dat is bij Art Object geen probleem. Zij weten jouw oud goud zo om te toveren dat het wordt zoals jij het wilt. Maar er zijn nóg meer mogelijkheden.

Sieraden als herinnering

Robert en Jorg zien steeds vaker dat van oud goud herinneringssieraden worden gemaakt. Dit zijn sieraden waarin as of een vingerafdruk van een overleden dierbare wordt verwerkt. Hierdoor krijg je een emotionele herinnering die je heel je leven bijdraagt. In de afgelopen 35 jaar die de mannen in de branche actief zijn, hebben ze van oud goud al veel nieuwe én emotionele creaties gemaakt. Bijzonder! Benieuwd geworden hoe dat eruitziet? Hier bekijk je hun werk.

Zij hebben het antwoord

Dus kijk eens in je nachtkastje of achterin de kluis. Heb je iets glimmends gevonden? Dan ben je nog maar een paar stappen verwijderd van een nieuw én uniek sieraad. Want het edelmetaal zomaar laten liggen, daar heb je natuurlijk ook niets aan. Ga eens langs de mannen van Art Object en bespreek de mogelijkheden. Ben je naast goud fan van zilver, platina of diamanten? Ook dat regelen Robert en Jorg voor je. Nu stoppen wij met praten, je kan het beter zelf ervaren. Want spreken is zilver, zwijgen is goud.

Lees meer:

art object

Robert en Jorg van Art Object: ‘De combinatie werk en mensen is goud’

Aan het einde van de dag heb je iets gecreëerd. Dat is voor Robert en Jorg de reden om elke dag met ...
art object

Wat gebeurt daar aan de Guido Gezellelaan?

Een opvallende kerstman aan de kant van weg met grote borden ernaast. Wat gebeurt daar eigenlijk aan...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Art Object. Meer over Art Object ontdekken?

Art Object juweliers

Geopend09:00 - 17:00

Guido Gezellelaan 76, Bergen op Zoom

Bekijk meer:juweliers

adv.