Aha! Daarom wapperen er nu rode vlaggen op het industrieterrein in Bergen op Zoom

Aangeboden door H.Essers

Bergen op Zoom kleurt rood | Foto: H.Essers

Het is je misschien al opgevallen: sinds kort rijden er rode vrachtwagens en wapperen er rode vlaggen op het industrieterrein aan de rand van de stad. Ze dragen de kleur en het logo van H.Essers. Zegt dat je niets? Bedrijven als Mepavex, Darvi, Meeus Transport en MCT vallen nu onder de noemer H.Essers.

Al in 2020 werden die bedrijven overgenomen, maar nu is het tijd om naar buiten te komen. En hoe! Op dinsdag 30 mei en donderdag 1 juni 2023 ben je welkom op de gratis open dag. Dan mag je eens een kijkje nemen in de loods van het logistiek- en transportbedrijf. Meld je van tevoren even aan, dan weten ze bij H.Essers wanneer ze met de rondleiding van start kunnen!

Neem een kijkje in de loods

Op de open dag leer je het bedrijf en al haar facetten een beetje beter kennen. Mevhibe werkt bij H.Essers en vertelt: “Ben je gek op vrachtwagens of wil je de loodsen een keer van binnen bekijken? Dan ben je van harte welkom! Maar ook als je misschien een kans ziet om hier aan de slag te gaan, kun je met collega’s in gesprek.” Vanaf 16.00 uur ben je welkom aan de Van Konijnenburgweg 95 (Noordland 1-5) in Bergen op Zoom. Dat geldt voor beide dagen: dinsdag 30 mei en donderdag 1 juni.

“Als iedereen aanwezig is, beginnen we met de rondleiding door de loods. Daarna kan er nog gebabbeld en geborreld worden.” Werknemers van verschillende afdelingen zijn erbij – als je nieuwsgierig bent naar wat zij precies doen en hoe het er bij H.Essers aan toe gaat, kun je dus met hen in gesprek. Mevhibe voegt toe: “Je kunt binnenlopen zonder verwachtingen of verplichtingen, maar ook in gesprek om te kijken of jij en het bedrijf bij elkaar passen.”

Lees verder onder de foto >

Een groeiend bedrijf dat aan haar medewerkers denkt | Foto: H.Essers

Van familiebedrijf tot internationale speler

H.Essers begon in 1928 geleden als familiebedrijf in België en is inmiddels actief in 19 landen. De multinational blijft groeien door overnames, fusies en uitbreiding van dienstverlening. Die groei gaat gepaard met mooie kansen voor werknemers, vertelt Mevhibe. “Je kunt doorgroeien op zo veel gebieden. Bovendien zijn de arbeidsvoorwaarden volop in ontwikkeling, zo lease je sinds dit jaar een fiets bij ons.”

Door dienstverlening in logistiek én transport aan te bieden, weet H.Essers zich te onderscheiden. Met de overnames in Bergen op Zoom, domineert het bedrijf inmiddels het industrieterrein. “Het gros van de organisatie zit in Bergen op Zoom, dus het hoofdkantoor ook. Daarnaast zijn we vanuit Asten, Twello en Terneuzen actief op het gebied van transport. H.Essers is nu bezig met de bouw van de veertiende loods”, vertelt Mevhibe.

Goed voor de werknemers én hun naasten

H.Essers groeit en wil blijven groeien, maar verliest haar medewerkers niet uit het oog. “We zijn nog steeds een familiebedrijf. Daarom wordt er regelmatig een familiedag georganiseerd met leuke activiteiten. We hebben ook een solidariteitsfonds: mocht er iets gebeuren met jou of een naaste, dan staan je collega’s en de organisatie financieel voor je klaar.” Al gaat H.Essers daar niet vanuit, het is toch een fijne zekerheid.

Open dagen en vacatures

De open dagen zijn op dinsdag 30 mei en donderdag 1 juni 2023 en beginnen om 16.00 uur aan de Van Konijnenburgweg 95 (Noordland 1-5) in Bergen op Zoom. De rondleidingen beginnen tussen 16.30 uur en 17.00 uur als iedereen aanwezig is. Meld je dus vast aan, zodat ze niet zonder jou van start gaan.

Kun je niet bij de open dagen zijn, maar ben je wel benieuwd of er een functie voor jou bij zit? Check de openstaande vacatures! Je vindt H.Essers zowel in Bergen op Zoom als in andere plaatsen in Nederland, waaronder Twello of Asten.

Meer in deze categorie

Bedrijvigheid

Ga naar “Visgilde Bergen op Zoom bestaat 25 jaar: ‘We gaan de klant eens goed trakteren’”

Visgilde Bergen op Zoom bestaat 25 jaar: ‘We gaan de klant eens goed trakteren’

visgilde de zeeland arie schot 25 jaar
Ga naar “Michael (20) maakte zijn droom waar: ‘Rijden in een grote wagen is heerlijk’”

Michael (20) maakte zijn droom waar: ‘Rijden in een grote wagen is heerlijk’

Aangeboden door Level.works

Ga naar “Ad van Boekhandel Quist is genomineerd voor verkoper van het jaar: ‘Het delen van mijn liefde voor boeken is het mooiste dat er is’”

Ad van Boekhandel Quist is genomineerd voor verkoper van het jaar: ‘Het delen van mijn liefde voor boeken is het mooiste dat er is’

boekverkoper van het jaar ad quist boekhandel boekenwinkel bergen op zoom

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “Pvc Click Flex Strook Pella Eiken € 34,00”

Pvc Click Flex Strook Pella Eiken € 34,00

 • Kwantum
 • Geldig t/m 30 juni 2023
Ga naar “CAMPINA KWARK”

CAMPINA KWARK

 • Jumbo
 • Geldig t/m 6 juni 2023
Ga naar “LSC Smart Connect slimme feestverlichting voor buiten € 22,95”

LSC Smart Connect slimme feestverlichting voor buiten € 22,95

 • Action
 • Geldig t/m 6 juni 2023
Ga naar “AARDBEIEN”

AARDBEIEN

 • Jumbo
 • Geldig t/m 6 juni 2023
Ga naar “TROS TOMATEN Los per 500 gram € 0,89”

TROS TOMATEN Los per 500 gram € 0,89

 • Jumbo
 • Geldig t/m 6 juni 2023

Agenda

Ga naar “ProefMei”

ProefMei

 • Van 8 jun t/m 11 jun
Proefmei proef mei proef mee markiezenhof muziek eten restaurant koken etenProefmei proef mei proef mee markiezenhof muziek eten restaurant koken eten
Ga naar “Maria Ommegang”

Maria Ommegang

 • 25 juni 2023
Maria Ommegang 2022 Geloof Kerk optocht event evenement parade christenMaria Ommegang 2022 Geloof Kerk optocht event evenement parade christen
Ga naar “De Foodstoet”

De Foodstoet

 • Van 1 sep t/m 3 sep
foodstoet kiek in de pot 2022 pop upfoodstoet kiek in de pot 2022 pop up
Ga naar “Krabbenfoor”

Krabbenfoor

 • Van 27 jul t/m 30 jul
krabbenfoor
Ga naar “Nationale Archeologiedagen”

Nationale Archeologiedagen

 • Van 16 jun t/m 18 jun
archeologie archeologisch depot potten pannen historie geschiedenis