Monique stapt zonder portemonnee Jules Kapsalons binnen: ‘Je haar zit altijd goed’

Aangeboden door Jules Kapsalons 25 december 2018

Sinds Monique Withagen een kappersabonnement bij Jules Kapsalons heeft, stapt ze zonder portemonnee de salon in. Monique: “Dat is ideaal en ik ga graag naar de kapper. Een ander zou zeggen: ik wacht nog even want ik ben net geweest, maar ik ga gewoon.”

“Ik heb kort en dik haar, dus dat moet je gewoon goed bijhouden”, zegt Monique. En met haar kappersabonnement kleuren/knippen stelt ze haar maandelijkse uitje niet meer uit.

Je haar zit altijd goed

“Soms loop ik binnen voor het knippen van mijn nekharen of het uitdunnen van de contouren en een andere keer laat ik het helemaal kleuren”, zegt Monique. Maar wat fijn is: je haar zit altijd goed. En Monique loopt zonder portemonnee naar binnen. “Je weet gewoon waar je aan toe bent.” Heeft ze een feestje, dan gaat ze vlak daarvoor een keertje extra: “Maar soms stel ik het ook even uit, dat is vaak in de winter en in de zomerperiode als mijn haar sneller groeit ga ik weer net iets vaker naar de kapper.”

De tekst loopt door onder de foto.

jules kapsalons
Monique in de stoel bij Jules Kapsalons. Foto: indebuurt Bergen op Zoom

Uitgroei altijd weggewerkt

Monique komt al 25 jaar bij Jules Kapsalons en sinds anderhalf jaar heeft ze haar kappersabonnement. “Normaal gesproken stelde ik mijn kappersbezoek zo lang mogelijk uit, maar nu blijf je er gebruik van maken omdat het al betaald is. Je haar reageert ook anders op seizoenen. Als ik vlak voor mijn vakantie naar de kapper ben geweest, maar door het zoute water en de zon is het eigenlijk na drie weken weer nodig, dan ga ik nu gewoon. Ik doe niet iedere keer een hele behandeling, maar kan het nu wel goed bijhouden. En je blijft er leuk en verzorgd uitzien.”

Wil jij ook onbeperkt en voor een vast én laag maandtarief naar de kapper? Zowel dames als heren kunnen bij Jules Kapsalons een kappersabonnement nemen. Bekijk hier de type abonnementen: 

jules kapsalons
Foto: Jules Kapsalons

Lees ook: 

jules kapsalons

Natascha Free wisselt tappen en knippen moeiteloos met elkaar af

Grote kans dat je deze bezige-bij weleens ontmoet hebt. Plof je neer in de stoel bij Jules Kapsalons...

Jules Kapsalons

kappers

Vandaag gesloten

Engelsestraat 15, Bergen op Zoom

Bekijk meer:kappers

adv.