Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ja, ik wil! Schaf je trouwring bij deze goudsmid aan en krijg witgouden oorbellen cadeau

Aangeboden door Art Object 28 september 2019

De dag dat je met je geliefde voor het altaar staat, wordt door velen omschreven als de mooiste dag van je leven. Maar wist je dat je deze prachtige dag nog veel mooier kan maken? Wie in oktober of november trouwringen bij Art Object uitzoekt, krijgt daar zomaar een setje witgouden oorbellen met diamant cadeau. Een leuk detail: dat is een presentje ter waarde van 350 euro. En daar kan jij dan weer extra champagne van kopen op je grote dag.

Wat je ideeën of plannen ook zijn voor trouwringen, bij Art Object weet je zeker dat je krijgt wat je zoekt. Samen met jouw input gaan de goudsmeden aan de slag om jouw liefdesverhaal te verwerken in jullie trouwringen. Of je nu tot in detail weet hoe de ring eruit moet zien of behoefte hebt aan ondersteuning: met een duwtje in de juiste richting weet jij je emoties te vereeuwigen in een sieraad dat jij samen met de goudsmeden ontworpen hebt. Hoe tof is dat?

Schitter tijdens je grote dag

Dus wil jij meer dan een gladde gouden ring en zie je het wel zitten om gratis witgouden oorbellen te krijgen (of aan je toekomstige vrouw te geven)? Dan ga je het best naar Art Object, maar wacht daar niet tot in de eeuwigheid mee. De actie met de oorbellen is namelijk geldig tot de laatste dag van november. Kiezen jullie voor deze trouwringen? Dan weet je zeker dat je schittert tijdens de grote dag met een herinnering rond je vinger die nóóit meer vergeet.

De eerste ontwerpen van de trouwringen op papier. Foto: Art Object
Foto: Art Object
En dit doet een mooie ring uiteindelijk met je. Foto: Edwin Koolen.

Kijk mee over de schouder van de goudsmid

De kunstenaars van Art Object doen alles voor de perfecte trouwringen. Daarom bieden zij de lezers van indebuurt Bergen op Zoom een unieke rondleiding aan in het atelier: de Trouwringen Experience. Altijd al willen weten hoe trouwringen worden gemaakt? Van A tot Z word je in het proces meegenomen. Daarna is er ruim de gelegenheid om hun enorme collectie trouwringen te bekijken. En zit jullie ringen er niet bij of moet het net iets anders worden? Dan wordt dit speciaal voor jullie op maat gemaakt. Eventueel naar wens met oud goud van een dierbaar persoon. Belangrijk om te weten, is dat zij hun materiaal zelf inkopen en de trouwringen in hun eigen atelier maken. Zo weet je zeker dat je koopt bij de bron. 

Let op: de Trouwringen Experience is helemaal gratis en kopen is zeker niet verplicht. Wil je zien hoe de ambachtsmensen aan het werk gaan? Laat dan even weten dat je komt. Reserveren doe je via het mailadres [email protected],  met de vermelding Trouwringen Experience.

Door een ringetje te halen

Ben je even inspiratieloos of wil je weten wat het team van Art Object maakt? Laat je verrassen door onderstaande foto’s of ga eens langs de zaak in de Guido Gezellelaan.

Foto: Art Object
Foto: Art Object
Foto: Art Object

Meer over Art Object ontdekken?

Art Object juweliers

Gesloten09:00 - 17:00

Guido Gezellelaan 76, Bergen op Zoom

Bekijk meer:juweliers

Lees meer:

Art Object

Oud goud tot nieuw sieraad: bij deze edelsmid kan het

Heb je thuis nog ringen, kettingen of armbanden liggen die je nooit meer draagt? Dat is natuurlijk h...
art object

Wat gebeurt daar aan de Guido Gezellelaan?

Een opvallende kerstman aan de kant van weg met grote borden ernaast. Wat gebeurt daar eigenlijk aan...
art object

Robert en Jorg van Art Object: ‘De combinatie werk en mensen is goud’

Aan het einde van de dag heb je iets gecreëerd. Dat is voor Robert en Jorg de reden om elke dag met ...

adv.