Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wel afvallen, niet diëten: raak zonder gedoe je vakantiekilo’s kwijt

Aangeboden door Tren Counseling 13 augustus 2019

De kans is groot dat jij deze zomervakantie geleefd hebt als een bourgondiër. Cocktails op het terras, ijsjes na het eten en borden vol paella. Hierdoor is het getal op de weegschaal misschien met een aantal cijfers omhoog gegaan. Heb je al het een en ander gedaan om de vakantiekilo’s kwijt te raken, maar krijg je telkens weer een terugval door het bekende jojo-effect? Tren Counseling heeft een manier gevonden waardoor je op een eenvoudige manier de extra grammen eraf krijgt. Ze helpen je met afvallen, maar dan zónder te diëten.

Waaraan denk jij bij afvallen? Waarschijnlijk schieten de termen ‘sporten’ en ‘vasten’ je direct te binnen. Het laten van lekkere hapjes of je in het naad zweten is niet per se nodig om tóch je ideale body te krijgen. Wat dan wel? Vier kleine prikjes van ooracupuncturist Monique Hermus.

Afvallen zonder diëten

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn: afvallen zonder diëten. Het voelt een beetje hetzelfde als zonder te studeren tóch je examen halen. Bij Monique is dat niet anders. Dankzij vier naaldjes in je oor, heb je eerder het gevoel dat je vol zit. Je krijgt minder zin in zoetigheid en volgens Monique gaat ook je vetverbranding sneller. Met als gevolg: een lager getal op de weegschaal. En dat alles zonder een speciaal dieet te volgen.

Persoonlijk behandelplan

In totaal blijven de naaldjes drie weken in je oor zitten. De vierde week is bedoeld om het oor rust te gunnen. Tijdens de hele behandeling adviseert en informeert Monique je over het proces van het afvallen zonder dat je hoeft te diëten. Doordat ieder lichaam een andere stofwisseling heeft, stelt de voedingsgoeroe voor iedereen een persoonlijk behandelplan op.

Voor elke naald een draad hebben

Het spreekwoord ‘voor elke naald een draad hebben’ (voor elk probleem een oplossing weten), is een goede vergelijking met de hulp die Monique van Tren Counseling te bieden heeft. Want de kleine naaldjes helpen je niet alleen van je overtollige kilo’s af. Ook zorgen de wonderprikjes ervoor dat je makkelijker van je sigarettenverslaving afkomt en overgangsklachten minder intens zullen zijn.

Vergoeding

Een keer in de vier weken werkt Monique op locatie in Halsteren (hotel De Ram). De behandelingen van Monique worden door diverse zorgverzekeraars vergoed. Welke dat precies zijn, check je op de website van Tren Counseling. De eerste keer wordt alles tot in de puntjes voor je uitgelegd, zodat jij exact weet wat het effect van de naald is. Besluit je ervoor te gaan? Pas vanaf dat moment betaal je inschrijfgeld inclusief de eerste behandeling. Wil je weten wanneer Monique tijd voor je heeft? Dinsdag 27 augustus staat ze weer voor je klaar. Ga je liever een andere keer? Bekijk hier haar agenda.


Meer over Tren Counseling ontdekken?

Tren Counseling zorg

Vandaag gesloten

Lindenlaantje 1a, Halsteren

Bekijk meer:zorg

Lees meer:

Leuk volgens wijkagent Bouke

Leuk volgens wijkagent Bouke: ‘Op dit verstopte plekje aan het water kom ik tot rust’

Bouke Bakker zit al sinds 1985 in het politievak. Begonnen in Den Haag, maar nu al een lange tijd in...
oude zwembaden zwemmen zoutwaterbad bergen op zoom

Neem een duik in de Bergse geschiedenis: baantjes zwemmen deed jij vroeger hier

Watertrappelen, schoolslag of de vlinderslag. Wij zijn waterratten pur sang. Waar we in zwembad De M...
appen op de fiets verbod 1 juli smarphone mobiele telefoon appverbod

Fix het zelf: zo krijg je de app van indebuurt Bergen op Zoom op je smartphone

Heel Google Play en de App Store heb je afgestruind, maar nergens kan je de app van indebuurt Bergen...

adv.