Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bruiner worden? De Rode Pilaren geeft tips om verantwoord te zonnen

Aangeboden door De Rode Pilaren 1 mei 2019

Het voorjaar van 2019 is zonnig van start gegaan. Hoogstwaarschijnlijk heb jij al lekker liggen bakken in de zon. Maar doe je dat wel op een verantwoorde manier? Drogisterij De Rode Pilaren geeft je tips zodat jij zo veilig mogelijk een mooi kleurtje kan krijgen.

Een gezonde huid, die onderhoud je van binnen én van buiten. Door supplementen te slikken met anti-oxidanten werk jij van binnenuit aan een sterke huid. Zie het als een extra bescherming als je de zon in gaat. Toch is het naast jezelf goed insmeren met zonnebrand en het slikken van supplementen nog een troef die je volgens De Rode Pilaren kunt inzetten.

Maak je huid klaar voor de zon

Wist je dat De Rode Pilaren boven de drogisterij een schoonheidssalon heeft? Door zowel van binnenuit als van buiten een vuist te maken voor de zon, bescherm jij jouw huid maximaal. Het grote voordeel: bij De Rode Pilaren vind je het allemaal onder een dak. Zo beginnen ze met een huidanalyse, waarna ze een behandelplan opstellen. En wat je dan kunt verwachten? Van gezichtsbehandelingen tot reinigingsbehandelingen en maskers tot ontspanningsbehandelingen. Alles om ervoor te zorgen dat je huid de kracht van de zon zo goed mogelijk kan verdragen.

Profiteer van een tijdelijke korting

Dus ga je lekker in de zon liggen? Kies dan voor meer dan alleen zonnebrand. Bescherm je huid nóg meer! Met anti-oxidanten van binnenuit en een goede peeling van buiten. En we hebben goed nieuws! De Rode Pilaren helpt je een handje. Want een korte behandeling (reinigen, peeling en versterkend masker) + supplementen kost eigenlijk 55 euro. Dat alles beter wordt als de zon schijnt blijkt wel. Er gaat namelijk zo’n 20 euro van de prijs af, waardoor je voor je bescherming van je huid nog maar 35 euro aftikt bij de kassa. Wil je liever alleen de supplementen en de crème zoals op de foto hierboven? Dat kan natuurlijk ook! Ook dan krijg je je producten voor een leuke prijs mee. Want met bijna zeven euro korting, kost zo’n pakket nog maar 20 euro. Dat is nog eens lekker, nietwaar? Word op een natuurlijke manier sneller bruin, terwijl je je huid maximaal beschermt. O, en mogen wij je nog een tip geven? Het is binnenkort Moederdag, just saying.

marjorie de rode pilaren

Marjorie voelt zich een ander mens door haar bezoek aan de Rode Pilaren

Als iemand haar klanten goed kent, is het Marjorie Juch wel. Ze werkt al jaren vol passie in haar ka...

Meer over De Rode Pilaren ontdekken?

De Rode Pilaren drogisterijen

Gesloten09:30 - 17:30

Zuivelstraat 37, Bergen op Zoom

Bekijk meer:drogisterijen

adv.