Tentoonstelling Paper Matters

Foto: Gallery Lukisan

Gallery Lukisan

Bergen op Zoom

‘Papier doet ertoe’ is de nieuwe tentoonstelling bij Gallery Lukisan in Bergen op Zoom. Je ziet er werken op basis van papier. De kunstenaars Laura Casas Valle en Herlambang Bayu Aji laten zich ruimtelijk inspireren door dit veelzijdige medium.

Laura Casas Valle, is een grafisch kunstenaar uit Arnhem. In haar werk is de menselijke figuur een terugkerend gegeven. Ze laat zich graag inspireren door de natuur, architectuur en beelden uit de media. Voor deze tentoonstelling onderzoekt ze de ruimtelijkheid van het traditionele platte vlak van een etsafdruk, breekt het open en laat de toeschouwer letterlijk binnen in het kunstwerk gluren.

Herlambang Bayu Aji is een kunstenaar, oorspronkelijk uit Indonesië, die in Berlijn woont en werkt. Zijn werk kenmerkt zich door de samensmelting van multi-culturele identiteiten en mythologieën. Voor deze tentoonstelling maakt de kunstenaar een installatie die bestaat uit verschillende papier-maché beelden, uitgeknipte papier figuren en schilderijen, begeleid met speciaal gecomponeerde muziek van Dorle Ferber.

Interesse in deze activiteit?

Reserveer nu

Agendapunten

Agendapunten in Bergen op Zoom

Bekijk meer agendapunten
Ga naar “Fotomanifestatie FoBoZ”

Fotomanifestatie FoBoZ

  • 1 september 2021