Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Maak je huis lenteproof en win een Huis & Tuin Cadeaukaart van €100,-

Door Redactie indebuurt 2 april 2020

Heb jij de weerberichten voor de komende tijd al gezien? Er komt nog meer lenteweer aan! Nu we allemaal zoveel mogelijk thuis moeten blijven, is dit hét moment om je huis, tuin of balkon voorjaarsproof te maken. Doe mee met de winactie en maak kans op één van de drie Huis & Tuin Cadeaukaarten ter waarde van €100! Klaar om de prijs van indebuurt Bergen op Zoom te winnen?

Maak van jouw tuin of balkon de perfecte buitenruimte om zonnestralen mee te pakken. Een nieuwe rotan tuinstoel, gezellige plantenbakken of een vuurkorf voor de koudere avonden: het kan allemaal! Met de Huis & Tuin Cadeaukaart kan je namelijk alle kanten op. Heb je geen tuin of balkon? De cadeaukaart is naast de ruim 150 tuincentra ook te gebruiken bij meer dan duizend woonwinkels zoals Eijerkamp en Xenos.

Maak kans om te winnen bij indebuurt Bergen op Zoom

Wil jij de prijs van indebuurt Bergen op Zoom winnen? Het is heel simpel. Schrijf je hieronder in. Zo word je abonnee van de nieuwsbrief van indebuurt Bergen op Zoom en je maakt automatisch kans op de cadeaukaart. Je wordt dan op de hoogte gehouden van de leukste nieuwtjes en verhalen uit jouw stad. Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kan je gewoon meedoen aan de actie. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrief.

Deze winactie is gesloten, je kunt niet meer meedoen.

Meedoen aan deze actie kan tot en met donderdag 16 april 2020. Op vrijdag 17 april krijgen de winnaars een bericht.

*Let op: ook als je je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief moet je alsnog het formulier invullen om mee te doen aan deze winactie. Als je al staat ingeschreven krijg je geen bevestiging in je mailbox.

Lees meer:

janus dingemans

Iedereen kent de fontein wel! Maar wie was Janus Dingemans nu precies?

Iedere Bergenaar is vast en zeker bekend met de fontein in de Burgemeester Stulemeijerlaan. Deze pro...
bergen op zoom binnenstad bergenaren coronamaatregelen corona lege stad winkelstraat centrum binnenstad wouwsestraat winkels dikke boom

[video] Bergen op Zoom houdt u vroom: zo ziet de slapende binnenstad eruit

De binnenstad van Bergen op Zoom is in een tijdelijke slaap. Door het coronavirus blijven we zoveel ...
bergse 30 seconds

Wil je spelen: dit heb je nodig voor een Bergse 30 Seconds

In de tijd van thuisquarantaine worden spelletjes meer gespeeld dan ooit. Staat het bordspel 30 Seco...

Meer over

Winacties Wonen

adv.