Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuwe winactie indebuurt: gratis borrelen en dineren ligt voor jou binnen handbereik

Door Joost Verdult 2 december 2019

De winnaar van de vorige actie heeft waarschijnlijk nog maar net zijn speciaalbiertje en hamburger achter zijn kiezen of we komen alweer met een nieuwe ronde. Deze keer gooien wij het over een andere boeg, maar blijven in het straatje van de bourgondische Bergenaar. Ben jij een liefhebber van cocktails en mixdrankjes? Dan hoeven wij niet uit te leggen dat GT staat voor gin-tonic. En ben jij fan van Italië en al het lekkers dat het land op je bord te bieden heeft? Dan wil jij deze prijs van indebuurt Bergen op Zoom winnen.

Om jullie niet langer in spanning te houden: we geven een cadeaubon weg van Gastrobar De Moor en Ristorante La Grotta. Het winnen van deze prijs ter waarde van 75 euro, is net zo makkelijk als knipperen met je ogen. We leggen je nog een keer uit op welke manier je de kans op winst vergroot.

Hier geniet jij van

Staat de winst aan jouw zijde, dan krijg jij de envelop met twee cadeaubonnen vanzelf thuisgestuurd. Op de bon van Gastrobar De Moor staat 25 euro, waar jij een smaakvolle cocktail van koopt. Tip: ga voor de classic cocktail: de gin-tonic natuurlijk. Omdat je na een borrel honger krijgt, hebben wij geregeld dat je niet al te lang hoeft te lopen voor je avondeten. Je zet twee stappen en je staat bij Ristorante La Grotta. Voor deze zaak krijg je een dinerbon ter waarde van 50 euro.

Winnen is belangrijker dan meedoen

Laten we vooropstellen: als je meedoet aan deze actie, dan wil je gewoon winnen. Zo simpel is dat. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is het formulier hieronder in te vullen. Heb je dat gedaan? Dan is het een kwestie van duimen, kaarsjes branden of heel hard hopen. Al het bijgeluk dat bijdraagt aan de winst, is natuurlijk mooi meegenomen. Meedoen kan tot en met zondag 15 december. Op maandag 16 december krijgt de winnaar persoonlijk een bericht van ons. Winnen met hulp van indebuurt Bergen op Zoom was nog nooit zó lekker.

*Let op: ook als je al ingeschreven staat op de nieuwsbrief moet je alsnog het formulier invullen om mee te doen aan deze winactie. Als je al staat ingeschreven krijg je geen bevestiging in je mailbox.

Deze winactie is gesloten, je kunt niet meer meedoen.


Meer over Gastrobar de Moor ontdekken?

Gastrobar de Moor restaurants en horeca

Gesloten11:00 - 01:00

Grote Markt 29, Bergen op Zoom

Bekijk meer:restaurants en horeca

Meer over Ristorante La Grotta ontdekken?

Ristorante La Grotta italiaanse restaurants

Vandaag gesloten

Grote Markt 30A, Bergen op Zoom

Bekijk meer:italiaanse restaurants

Lees meer:

vuilnis feestdagen bergen op zoom container

Feestdagen in aantocht: op deze dagen komt de vuilniswagen wél langs jouw huis

Tijdens de decembermaanden loopt alles net wat anders dan je gewend bent. Er zijn opeens extra koopz...
roy vermeij aanbiedingen winkelen bergen op zoom koopzondag centrum binnenstad shoppen winkelen extra koopzondag bergen op zoom

Shop till you drop: dit zijn de extra koopzondagen in Bergen op Zoom

Als de lootjes getrokken zijn, begint bij veel mensen het uitstelgedrag. "Pakjesavond? Dat duurt nog...
spoedeisende hulp intelligente lockdown Medewerker catering corona bergen op zoom ziekenhuis bravis Bravis staking

Ka-ching of meevaller? Dit zijn de parkeerkosten bij Bravis ziekenhuis

Ga je op bezoek bij je zieke oma of voor het eerst je pasgeboren neefje bewonderen, moet je nog diep...

adv.