Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

We hebben een winnaar! Dit is de nieuwe eigenaar van Traffic Teddy

Door Joost Verdult 22 augustus 2019

De Bergse productontwerper Sjors Huybregts wist het zeker: vrolijke verkeersbeer Traffic Teddy kan in Bergen op Zoom bijdragen aan een veiligere straat. Juist om die reden gaven wij de plastic verkeersregelaar samen met het bedrijf Barrera weg. Henny Huisman sloeg vroeger al de spijker op zijn kop: ‘Er kan er maar één de winnaar zijn’. De gelukkige is bekend: het nieuwe baasje van de goedlachse verkeersbeer is lerares Daniëlle Koevoets.

Onze vraag: waarom zou jij Traffic Teddy moeten krijgen en waar zou jij hem neerzetten? De reden dat jullie massaal reageerden was duidelijk: Teddy is een antwoord tegen hardrijders. Van de Heimolen tot de Kwartierslaan (die vergeleken wordt met een startbaan van Schiphol) en van Woensdrecht tot basisschool de Kreek die de kindervriend graag voor het gebouw ziet staan. Traffic Teddy’s nieuwe onderkomen is inderdaad een basisschool, maar helaas niet die op de Bergse Plaat. De verkeersbeer gaat naar lerares Daniëlle Koevoets, die lesgeeft op de Kornalijn.

traffic teddy
Hoewel je op de Guido Gezellelaan 50 km/u mag rijden, kan het bij een school nooit kwaad om wat vaart te minderen. Foto: indebuurt Bergen op Zoom

Een nieuw thuis voor Traffic Teddy

Tingelingeling de schoolbel gaat! Niet alleen omdat het schooljaar weer begonnen is, maar ook om te vieren dat Traffic Teddy voortaan bij de Kornalijn staat. Waarom? Dat weet Daniëlle goed te vertellen: “Ik zou Traffic Teddy graag winnen zodat we ‘m bij onze school, die aan de drukke Guido Gezellelaan ligt, kunnen zetten!”, geeft de lerares aan. “Dat zorgt voor meer veiligheid voor de overstekende ouders met hun kinderen en ook voor de juffen die met de kinderen naar de gymzaal aan de Burgemeester Blomlaan lopen!”

Lees meer:

Traffic Teddy Sjors Huybregts parallelweg verkeersveiligheid verkeer hardrijden auto

Klaar-over! Win verkeersbeer Traffic Teddy van Bergse ontwerper Sjors

Vergeet de flitspalen en verkeersdrempels, er is een nieuwe held opgestaan om het verkeer in goede b...
kruispunt zeeland

5 x dit vinden jullie onveilige verkeerssituaties in Bergen op Zoom

De gemeente Bergen op Zoom maakte pas bekend dat een aantal kruisingen in Bergen op Zoom veiliger ge...

Chips! De verkeersboetes gaan in 2019 weer omhoog

De hoogte van de verkeersboetes in 2019 is bekend. Dit publiceerde VerzekerUzelf op basis van het ov...

adv.