Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bof jij even: nog één kans om kaarten te winnen voor Horror Halloween Experience

Aangeboden door ANH Centrale Zorggroep 17 oktober 2019

Soms lacht het leven je toe. Zie dit als zo’n blij moment, maar dan wel met een schaterlach van een horrorclown. Want toen we die donkere kelder met piepende traptreden in het pand van indebuurt naar beneden liepen, kwamen we toevallig nog 2 x 12 kaarten tegen voor de Horror Halloween Experience. Beleef Halloween nabij Bergen op Zoom, zoals je het nog nooit beleefd hebt.

Halloween is een evenement dat in de regio Bergen op Zoom steeds grotere vormen aanneemt. Waar heksen vroeger alleen met de Vastenavend te spotten waren, kom je ze tegenwoordig ook in oktober tegen. Alleen dan een tikkeltje enger. Op vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober staat jou iets te wachten in Moerstraten. Bedenk even je ergste nachtmerrie, zoals op visite gaan bij je schoonmoeder, en doe die enge droom keer dertien. Zoiets kan je verwachten van de Horror Halloween Experience.

Winnen: Halloween nabij Bergen op Zoom

Zoals we al eerder lieten weten, is de Horror Halloween Experience bij jou om de hoek een grote beleving. Enerzijds omdat de experience ook écht groot is: zo’n 1000 m². Anderzijds omdat het een evenement is dat je niet snel vergeet. Zie hoe horrordokters op beestachtige wijze te werk gaan, creëer een nóg grotere angst voor clowns en word achterna gezeten door zombies. Weten welke thema’s jou de stuipen op het lijf jagen? Dan moet je hier zijn (als je durft).

Win kaartjes én gratis dosis angst

Eigenlijk krijg je bij deze winactie van indebuurt twee cadeaus, terwijl je maar één ding hoeft te doen. Meedoen is simpel: vul hieronder het formulier in, geef even aan dat je de nieuwsbrief wilt ontvangen … et voilà. En de cadeaus die je krijgt als je wint? Twee kaartjes om Halloween in de regio Bergen op Zoom eens écht goed te vieren, met daarbovenop een gratis portie angst. Mocht je geen prijs hebben, dan is er nog niks aan de hand. Want hier bestel je gewoon nog je kaartjes voor vrijdag 25 oktober of zaterdag 26 oktober.

Belangrijk om te weten

Onder de dertien jaar is het niet verstandig om naar de Horror Halloween Experience te komen. Hetzelfde geldt als je zwanger bent, last hebt van je hart of je niet lekker in je vel zit. Daarnaast is het evenement helaas niet toegankelijk voor mindervaliden. Kom daarnaast niet verkleed, op die manier is lastig onderscheid te maken tussen de acteurs en bezoekers.

  • Door deel te nemen ga je automatisch akkoord met de actievoorwaarden.

Meer over ANH Centrale Zorggroep ontdekken?

ANH Centrale Zorggroep dienstverlening

GeopendHele dag

Pegasuslaan 24, Bergen op Zoom

Bekijk meer:dienstverlening

Lees meer:

halloween ANH Centrale Zorggroep

Ga jij naar de Horror Halloween Experiences? Op deze manier help jij dan verschillende jongeren

Laatst vertelde we je al over de Horror Halloween Experiences dat op vrijdag 25 en zaterdag 26 oktob...
spin

Horror! Deze griezels kruipen rond in Bergen op Zoom

Pas op, dit is een waarschuwing! Ben je doodsbang voor spinnen, dan kan je dit artikel beter niet le...
halloween ANH Centrale Zorggroep

Horror Halloween Experience: win tickets voor het grootste evenement in de regio

De kettingzagen zijn gesmeerd, de fakkels worden bijna aangestoken en de zombies staan langzaam maar...

adv.