Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tijd voor iets leuks! indebuurt geeft 3 x 2 toegangskaartjes voor de Efteling weg!

Door Irma van Schaijk 27 januari 2019

Hoe zit het met jouw winterblues, deze eerste maand van 2019? Misschien valt het je wat zwaar, maar… Van leuke dingen doen wordt iedereen vrolijk! Daarom geven wij van indebuurt 3 x twee toegangskaarten weg voor één van de leukste attractieparken van Nederland: de Efteling! 

Januari kan best een pittige maand zijn: je hebt in december al je geld uitgegeven aan mooie cadeaus voor vrienden en familie, dat oud-en-nieuwfeestje was nét even wat duurder dan gepland én jemig wat is het eigenlijk koud en grijs buiten…

Hoe fijn zou het zijn als je die twee toegangskaarten voor de Efteling wint? Heb je meteen wat leuks om te doen in de voorjaarsvakantie, want jawel, ook die komt er alweer aan! We hebben natuurlijk wel iets nodig om naar uit te kijken.

Zo doe je mee aan de Efteling-winactie

Meedoen is heel makkelijk: schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief. Ben je al lid van de nieuwsbrief? Dat maakt niks uit, je kunt gewoon meedoen. En maak je geen zorgen: je krijgt geen dubbele mails.

Meedoen aan deze actie kan tot en met 10 februari 2019. Op maandag 11 februari krijgen de winnaars bericht en wordt er een Efteling Giftcard van €80,- naar je opgestuurd, zodat je daarvan (online) twee toegangskaartjes kunt bestellen!

Deze winactie is gesloten je kunt niet meer meedoen.

Lees ook:

efteling

5 x dit zijn de banden tussen Bergen op Zoom en de Efteling

Sommige stukken van Bergen op Zoom zouden zó in de Efteling kunnen. De Gevangenpoort en het Markieze...
anton pieck

Anton Pieck maakte een sprookje van onze Bergse Gevangenpoort

De beroemde tekenaar Anton Pieck, vooral bekend van zijn Efteling-ontwerpen (zie de afbeelding hierb...

Meer over

Doen Winacties

adv.