Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kevin Murphy in town! Jules Kapsalons trakteert op haarverzorgingsproducten

Aangeboden door Jules Kapsalons 14 juli 2019

Bekend met Kevin Murphy? Jules Kapsalons in de Bergse binnenstad is dat in ieder geval wel. Misschien kan je beter zeggen dat ze fan van de haarverzorgingsproducten zijn. De liefde voor Kevin wil de kapsalon nu verspreiden en daar kan jij van profiteren.

Jules Kapsalons loves eco friendly

De natuurlijke ingrediënten die Kevin Murphy in de haircare-lijn gebruiken, worden op een duurzame manier verkregen. Hoe dat zit? Al de verpakkingen zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic, het liefst van plastic dat uit de oceaan afkomstig is. De producten worden verpakt in rechthoekige verpakkingen waardoor het enerzijds meer inhoud heeft en het anderzijds minder ruimte in beslag neemt voor onder andere de logistiek. Maar dat is nog niet alles. De producten van Kevin Murphy worden niet getest op dieren. Met als gevolg: veel blije konijnen.

Het beste uit en voor de natuur

Waarom de kappers en de klanten zo enthousiast zijn over Kevin Murphy? Dat is simpel. Met de beste ingrediënten uit de natuur en de allernieuwste skincare technologie, is het kwaliteit en duurzaamheid dat in een flacon terechtkomt. De producten zijn ontworpen om langdurig te presteren en het haar stevigheid te geven. En daarnaast: alle producten zijn parabeen- en sulfaatvrij!

Win producten van Kevin Murphy

Gratis, gratuit of бесплатно: bij Jules kan je dus iets moois winnen van Kevin Murphy. Hoe jij die producten nu kan krijgen? Je maakt kans op een gratis pakket als je voor een behandeling naar Jules Kapsalons gaat. Stuur een mailtje naar [email protected] en geef aan wie je bent, wanneer je langsgaat (of bent geweest) en wat voor behandeling je hebt gehad. De actie geldt van 15 juli t/m 31 augustus 2019.

De prijs die je kan winnen? Een Kevin Murphy pakket t.w.v. 100 euro, met onder andere shampoo, conditioner en bijvoorbeeld een haarmasker. Om ervoor te zorgen dat je de producten krijgt die bij jouw haartype passen, adviseren de stylisten je in de Engelsestraat om jouw ideale producten samen te stellen. Heb je gewonnen? Dan krijg je daar vanzelf bericht over. Het enige wat je nog hoeft te doen, is de prijs in ontvangst te nemen.


Meer over Jules Kapsalons ontdekken?

Jules Kapsalons kappers

Geopend08:30 - 17:30

Engelsestraat 15, Bergen op Zoom

Bekijk meer:kappers

Lees meer:

jules kapsalons

Monique stapt zonder portemonnee Jules Kapsalons binnen: ‘Je haar zit altijd goed’

Sinds Monique Withagen een kappersabonnement bij Jules Kapsalons heeft, stapt ze zonder portemonnee ...
jules kapsalons

Natascha Free wisselt tappen en knippen moeiteloos met elkaar af

Grote kans dat je deze bezige-bij weleens ontmoet hebt. Plof je neer in de stoel bij Jules Kapsalons...

adv.