Je kunt het nu winnen: slapen in een vliegtuig!

Door Irma van Schaijk 25 oktober 2017

Wist je dat er een echte vliegtuigtuin in Hoogerheide is? Zo leuk: er is zelfs een B&B, gemaakt in een echt Fokker-vliegtuig. En nu kun je een overnachting winnen!

Esther Slootweg had al een B&B aan de Nijverheidsstraat in Hoogerheide, Domaine Haute Bruyere. Naast het huis staat een Fokker F27, waar je nu ook kunt overnachten.

Aviodrome

Het vliegtuig is aan de buitenkant nog volledig intact: de deuren en de propellers zijn allemaal nog origineel. Dat is best bijzonder, want het stamt uit 1961. Het is in de lucht geweest voor Fokker en een Turkse vliegmaatschappij.
Daarna was de kist nog een tijd te bewonderen in het lucht- en ruimtevaartmuseum Aviodrome, destijds nog bij Schiphol. De laatste tien jaar bevond het vliegtuig zich bij vliegtuigverzamelaar Piet Smedts in Baarlo.

Visio Vireo

De tuin rondom het vliegtuig is onlangs aangelegd door Visio Vireo Tuinen uit Steenbergen. Met een riviertje dat de vijvers in de tuin verbindt, terrassen en paden van schelpen en een grasweide, zodat het vliegtuig goed tot zijn recht komt.

Win een overnachting

Wil jij hier eens slapen? Dat kan! Like het Facebookbericht van Visio Vireo en win deze bijzondere overnachting. Je kunt deelnemen tot 31 oktober. Begin november wordt de prijswinnaar bekend gemaakt.

Visio Vireo Tuinen hoveniers

Franseweg 62a, Steenbergen

Bekijk meer:hoveniers

Meer over

Acties