Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Winnen! Hapje en een drankje, daarna naar de film

Door Frits Klasen 11 februari 2020

Wat tof! We hebben al veel inzendingen ontvangen in onze digitale postbus. Maar voor het geval je het bericht van vorige week hebt gemist, herinneren wij je aan onze fijne winactie. Wie weet ben jij straks wel de gelukkige winaar!

Ontspanning; iedereen kan het in deze drukke tijden wel gebruiken. Wij hebben daarom een winactie bedacht waardoor er een gelukkige Bergenaar een avondje fijn kan kan genieten van een van de fijne dingen die onze stad te bieden heeft.

Filmpje en een borrel

Eerst een drankje doen met een borrelplank bij Bodega Waldolala. Om vervolgens weg te zakken in een comfortabale stoel van C-Cinema en te genieten van een topfilm. Of andersom natuurlijk. In ieder geval, dat klinkt als een topavond!

Winnen doe je zo

Maar hoe werkt deze winactie dan? Simpel! Vul dan hieronder je gegevens in en geef aan dat je onze nieuwsbrief wilt ontvangen. Meedoen kan tot en met 19 februari. Op 20 februari krijgt de winnaar persoonlijk een bericht van ons. This is an offer you can’t refuse!

Uitgekeerd in de vorm van twee bioscoopbonnen en een Bodega Waldolala-bon.

Let op: ook als je al ingeschreven staat op de nieuwsbrief moet je alsnog het formulier invullen om mee te doen aan deze winactie. Als je al staat ingeschreven, krijg je geen bevestiging in je mailbox.

Deze winactie is gesloten, je kunt niet meer meedoen.

adv.