Bergse aanbiedingen: leegverkoop sieraden en 4 beenhammetjes halen = 3 betalen

Door Natascha Droste 6 maart 2018

Koopjes, we zijn er dol op! En vooral een echte uitverkoop, zo spotten we deze week een opheffingsuitverkoop van sieraden. Maar daarnaast nog veel meer toffe aanbiedingen. Dus speciaal in een handig overzicht, dit zijn de beste aanbiedingen: 

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Leegverkoop sieraden

leegverkoop-sieraden

Helaas gaat sieradenwinkel Van Moorsel in de Zuivelstaat per 31 mei dicht. Daarom hebben ze een totale leegverkoop met 30% korting op heel het assortiment. Horloges, kettinkjes, ringen, wat je maar mooi vindt. Dus wees er snel bij, want nu kun je er nog de mooiste sieraden scoren!

Goedkope keukenspullen

aanbiedingen

Hele toffe designmerken én de nieuwste snufjes voor jouw keuken scoor je bij ZIN aan Tafel. Profiteer nu nog van de laatste sale in de winkel. Opvallende producten: een wijnrekje nu van €39,95 voor €20,- een yoghurt cup van €5,95 nu voor maar €2,- en een prachtige witte schaal van €29,65 nu voor €15,-.

Zin aan Tafel cadeauwinkels

Nu open10:00 - 21:00

Kortemeestraat 29, Bergen op Zoom

Bekijk meer:cadeauwinkels

Beenham: 4 halen = 3 betalen

kippie

Profiteer deze week bij Kippie van losse beenham in de aanbieding: 4 halen = 3 betalen. Combineer het deze week met een lekker gerecht én je hebt een goede maaltijd.

Kippie Grill en Maaltijdenwinkel speciaalzaken

Nu open09:00 - 21:00

St. Josephstraat 20-22, Bergen op Zoom

Bekijk meer:speciaalzaken

Baby rompers voor 99 cent

aanbiedingen-1

Of je nu houdt van roze, groen, neutraal wit of een leuke print. Bij De Zeeman hebben ze een kleurrijk assortiment van mouwloze baby rompers. En nu voor een fijne prijs, want de baby rompers zijn in de aanbieding voor €0,99 per stuk.

Zeeman warenhuizen

Nu open09:00 - 21:00

Grote Markt 35, Bergen op Zoom

Bekijk meer:warenhuizen

Tijd voor een advocaatje

advocaatvlaai
Foto: MultiVlaai

Ben jij ook zo fan van een advocaatje? Dan moet je deze vlaai zéker proeven! De vlaai van de week is namelijk de Advocaatvlaai. Je scoort deze vlaai voor €10,99 bij MultiVlaai. En voor €6,25 heb je een halve vlaai.

MultiVlaai bakkers

Nu gesloten07:00 - 17:00

Kremerstraat 21, Bergen op Zoom

Bekijk meer:bakkers

Dameskleding: 3 = 1

aanbiedingen

Bij modewinkel Hora Est staat weer een groot bord voor de deur: 3 = 1. Dus heb jij nog mooie kleding nodig, loop dan even binnen. Je profiteert nu van de laatste sale.

Hora Est Fashion kledingwinkels

Nu open09:30 - 20:30

Kremerstraat 22, Bergen op Zoom

Bekijk meer:kledingwinkels

Voor alle luizenmoeders:

gebakjes

Albert Heijn speelt in op de serie de Luizenmoeders en doet de mokkagebakjes (voor tijdens het functioneringsgesprek 😉) in de aanbieding. Ze zijn tot en met vrijdag 9 maart verkrijgbaar met 35% korting.

Albert Heijn Glacisstraat supermarkten

Nu open08:00 - 21:00

Glacisstraat 15, Bergen op Zoom

Bekijk meer:supermarkten
<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶