Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Voor in de agenda: haringparty, mosselen eten en lekkere aanbiedingen

Door Ilse Zoutewelle 25 juni 2020

Nog op zoek naar lekkere aanbiedingen of tips voor komende dagen? Dat komt goed uit, want wij sommen wat dingen voor je op. Vis- en schaaldierlovers kunnen in ieder geval hun hart ophalen…

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Mosselen eten

Het mosselseizoen is aangebroken! Dit weekend kan je voor maar zes euro genieten van 350 gram gekookte mosselen met brood (en sausjes natuurlijk) bij ’t Slik. Je moet wel even reserveren bij Marijn of Marijke. Het terras gaat open om 14.00 uur en om 15.00 uur worden de eerste porties opgediend! Let op: op het moment van schrijven zat de zondag al helemaal vol.

Haringparty

restaurant terras terrassen ministerie van eten en drinken
Foto: Het Ministerie van Eten en Drinken

Haringliefhebbers opgelet: woensdag 1 juli wil jij bij het Ministerie van Eten en Drinken zijn. Zij organiseren samen met PION een haringparty in de binnentuin van het restaurant aan de Kaai. Tickets voor je evenement scoor je hier. Eten, pils, fris, wijn en natuurlijk een smakelijk stukje haring zijn inbegrepen. Ook aan de gasten die geen haring lusten, is gedacht. Let op: ze mogen maximaal 100 gasten ontvangen, dus wees er snel bij.

Gratis handdoek

Je voorraad douchegel/zonnebrand/deodorant aanvullen en meteen een gratis handdoek scoren: het kan deze week bij Kruidvat! Bij aankoop van twee producten van Nivea krijg je nu een grote handdoek cadeau. Je kan kiezen uit drie kekke printjes. Perfect voor op het strand!

Naar een vakantiepark met fikse korting

Foto: Uitjeskrant.nl

Wie nu op zoek is naar een vakantiehuisje weet: het is overal behoorlijk druk én duur. Wij hebben nu een goede actie gevonden op Uitjeskrant.nl: vanaf €200,- ben je een midweek of weekend weg in een chalet van EuroParcs. Er zijn vijftien parken verdeeld over Nederland en België, waaronder eentje bij de Antwerpse Kempen. De korting loopt op tot 55%, dus dat scheelt flink! Kijk hier voor meer informatie.

Wandelen over de Brabantse Wal


Ook zo’n fan van een goede wandeling, maar vind je in je eentje tochten maken maar saai? Op zondag 28 juni organiseert BuitenGewoon in Beweging een wandeltocht van Bergen op Zoom naar Steenbergen. In totaal is de route 112 km lang en onderverdeeld in vijf losse etappes. Loop je ze alle vijf mee dan heb je de volledige route gelopen! Een enkele losse etappe meelopen is ook mogelijk. De eerste etappe is dus zondag. Kosten per wandeling: 15 euro (inclusief wat lekkers onderweg). Aanmelden doe je via het contactformulier op de website. Geef duidelijk aan dat het om 28 juni gaat.

IJsjes van Magnum: tweede gratis

Warm weer vraagt om ijs! Bij Albert Heijn kun je deze week voordelig ijsjes van Magnum inslaan. Het tweede pak ijs is gratis, dat geldt voor alle varianten. Neem je een pak mini’s of ga je voor de roze variant gemaakt van Ruby chocolade?

Lees ook:

prénatal bergen op zoom dicht prénatal prenatal steenbergsestraat baby babywinkel

Jammer! Deze grote zaak verdwijnt vanaf eind juli uit het centrum

Om er maar niet omheen te draaien: Prénatal in Bergen op Zoom gaat dicht. Op een poster in de etalag...
Gevangenpoort monument

Voor de echte kenner: de Bergse geschiedenisquiz

Als echte Bergenaar weet jij alles over onze stad, toch? Wij dagen je graag uit om je Bergse geschie...
kleine kerkstraat arbeidershuizen huis huisje te koop bord

Hier moet jouw nieuwe woning tussen zitten: 7 x Bergse huurhuizen in allerlei prijsklassen

Een huis huren heeft zo zijn voordelen. Heb je een lekkage, is het riool verstopt of zijn er dakpann...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.