Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

7 x fijne tips en aanbiedingen waarmee jij jouw weekend goed doorkomt

Door Frits Klasen 25 april 2020

Vanwege het coronavirus ziet het dagelijks leven van de gemiddelde Bergenaar er een stuk anders uit. Om de komende periode goed door te komen, zetten we een paar fijne acties op een rij.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Korting op concertkaartjes

Dat het een onzekere periode is voor de cultuursector is geen geheim. Vandaar dat er allerlei erg fijne acties worden verzonnen om die sector financieel te kunnen ondersteunen. Zo ook deze actie van Gebouw-T en de Waterput. Bij aankoop van een cd of een lp bij de Bergse platenzaak krijg je 20% korting op veel concertkaartjes van Gebouw-T. Dan ben je de komende voorzien van een lekker muziekje plus je hebt iets om naar uit te kijken.


Meer over De Waterput ontdekken?

De Waterput muziek

Vandaag gesloten

Bosstraat 36, Bergen op Zoom

Bekijk meer:muziek

De Oranjebox

De festiviteiten rondom een van de gezelligste feestdagen op de kalender, Koningsdag, gaan dit jaar helaas niet door. Maar dat betekent niet dat het niet gevierd kan worden. Gastrobar De Moor heeft een pakket samengesteld waardoor je toch nog een zeer feestelijke dag gaat hebben. Deze goedgevulde Oranjebox bestaat onder andere uit bitterballen, flesjes Aperol Spritz en tompoucen. Als dat niet genieten wordt!


Meer over Gastrobar de Moor ontdekken?

Gastrobar de Moor restaurants en horeca

Gesloten11:00 - 01:00

Grote Markt 29, Bergen op Zoom

Bekijk meer:restaurants en horeca

Hart onder de riem

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

“ Welke ondernemer steek jij een hart onder de riem? Jij een kleurrijk kunstwerk en de ondernemer 25 euro! Iwaz en Wood Sensation hebben de handen in één geslagen om de lokale ondernemers een financiële hart onder de riem te steken. Wij, als ondernemers, weten hoe het is om geraakt te worden door de Corona-Crisis. Er zijn veel lokale ondernemers die het nu zwaar hebben en kunnen iedere hulp gebruiken. Jij kan helpen en er zelf wat leuks aan overhouden. Het bekende, speelse en kunstzinnige hart van Iwaz is door Wood Sensation vorm gegeven. Elk hart wordt door Iwaz met de hand beschilderd in zijn bekende kleurenstijl. Het hart wordt letterlijk geknuffeld door een riem. Een kunstwerk met betekenis! Hoe werkt het? Jij koopt een kunstwerk en geeft een ondernemer naar jouw keuze financiële steun!!!!!! Het kunstwerk kost € 50,-. Daarvan gaat € 25,- naar een lokale ondernemer die getroffen wordt door de Corona-Crisis. Jij mag aangeven wie jij deze € 25,- gunt. Wij nemen contact op met die ondernemer en regelen de rest. Elk kunstwerk is ongeveer 20 cm hoog. Ze zijn allen anders omdat ze met de hand zijn beschilderd en genummerd. Er kan gekozen worden uit een staand of liggend hart met zwarte of witte riem. Bestellen kan bij Iwaz, Wood Sensation en de Bergse galerie Kaders & Kunst. via [email protected] / [email protected] / [email protected] of persoonlijk bericht via dit social media kanaal met je mailadres. Vervolgens krijg je een mail met wat informatie. Het kunstwerk kan opgehaald worden in het atelier van Iwaz. Wij kunnen ook in de regio bezorgen of kan het verstuurd worden (tegen de reguliere verzendkosten). Wij hopen op jullie steun en delen is lief! #shoplocal #supportyourlocal #steundelokaleondernemer

Een bericht gedeeld door Wood Sensation (@wood_sensation) op

Jij koopt een kunstwerk voor in huis en daarmee steun je tegelijkertijd een ondernemer naar keuze. Dat klinkt als een win-winsituatie! Iwaz en Wood Sensation zijn een samenwerking aangegaan om ondernemers te steunen in deze lastige tijd. Voor 50 euro heb jij een, met de hand beschilderd, hart in huis. Daarvan gaat 25 euro naar een lokale ondernemer van jouw keuze. Na de aanschaf van dit kunstwerk hoef jij alleen maar de ondernemer door te geven en Wood Sensation regelt de rest!

Lachen op de bank

Lachen is goed voor de gezondheid! Nou, dan zit je bij Guido Weijers geramd. Op zijn Youtube-kanaal kan je nu volledige shows van de cabaretier terugkijken. In ditzelfde Instagrambericht laat de Maagd ook weten dat Guido Weijers dit jaar weer terug naar de stadsschouwburg komt, mits de huidige maatregelen niet meer gelden. Kan je je alvast voorbereiden!

Gratis sporten voor kinderen

We hebben het dinsdag 21 april gehoord in de persconferentie: het is ontzettend belangrijk dat kinderen in beweging blijven. Dit kan door buiten te spelen en straks weer in teamverband bij sportclubs in Bergen op Zoom. Maar een beetje extra beweging is – vooral tijdens de meivakantie – niet verkeerd. Via Les Mills on demand kunnen kinderen gratis workouts doen. De oefeningen zijn gesorteerd op leeftijdscategorie en geschikt voor kinderen tussen vier en zestien jaar. De aanstekelijke muziek maakt het helemaal af. Wedden dat je zelf ook mee gaat doen?

Ben & Jerry’s voor de helft van de prijs

Tijdens depri momenten of een gezellige avond met je huisgenoten: Ben & Jerry’s maakt alles beter. Treft het even dat het ijsmerk deze week in de aanbieding is bij Albert Heijn! Een pot kost nu maar €2,99. Dat is minimaal de helft goedkoper van wat je normaliter moet betalen. Wij zeggen: inslaan (maar laat wel wat over voor je mede-Bergenaren).


Meer over Albert Heijn Zonneplein ontdekken?

Albert Heijn Zonneplein supermarkten

Gesloten08:00 - 20:00

Zonneplein 31, Bergen op Zoom

Bekijk meer:supermarkten

Gratis geurkaars

Het is bijna Moederdag, tijd voor een cadeautje! Bij Etos koop je nu twee producten van Therme voor maar €10,-. Verwen je moeder bijvoorbeeld met een lekkere douchefoam of bodylotion. Bij aankoop van deze producten krijg je nu een gratis geurkaars.


Meer over Etos ontdekken?

Etos drogisterijen

Gesloten09:30 - 17:30

Wouwsestraat 13-15, Bergen op Zoom

Bekijk meer:drogisterijen

Lees ook:

Daten in coronatijd: 5 x leuke activiteiten die je wél nog kunt doen

Je hebt nét iemand ontmoet en wilt volop gaan daten met die leukerd, tot het coronavirus roet in het...
steenbergsestraat Bergse ondernemers mannuh barbiers

Annette maakt handgemaakte spullen om kleine Bergse ondernemers te steunen

Waar de grote ketens tijdens de coronacrisis vaak op steun van het hoofdkantoor kunnen rekenen, zijn...
gezinssamenstelling bergen op zoom 2040 centrum hoogstraat fort lourdeskerk uitzicht peperbus centrum

Voorspelling: dit is de gezinssamenstelling in 2040 in de gemeente Bergen op Zoom

De gezinssamenstelling in een stad is net zo verschillend als de fruitsmaken in een zak Skittles. Zo...
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.