Indebuurt ging naar Autowasstraat De Goudvis en mag drie wasbeurten weggeven

Door Irma van Schaijk 29 juni 2017

Jullie verslaggeefster van indebuurt Bergen op Zoom doet veel op de fiets. Maar niet alles. Dus… moet die auto zo af en toe door de autowasstraat. Iedere keer weer een heel avontuur.

Aangezien mijn auto nog spiksplinternieuw is (nou ja, spiksplinter tweedehands dan) heb ik me voorgenomen hem netjes te houden. Van mijn vorige auto was de oorspronkelijke kleur (geel) amper nog te zien, maar dat gaat me met deze niet gebeuren. Dus regelmatig door de carwash, stofzuigertje er door, huppekee. Keurig schoon. Zo ga ik het doen.

Nou vind ik zo’n wasstraat altijd best een gedoe. In de een moet je blijven zitten, in de ander niet, die auto moet precies goed staan… ik weet nooit precies hoe het allemaal werkt.

Daarom ga ik op zaterdagmiddag met mijn vrolijke paarse koekblik naar Autowasstraat de Goudvis. Gelukkig staat daar alles duidelijk aangegeven (ook voor carwash-onbenullen als ik) en word ik vriendelijk ontvangen met alle uitleg die ik maar nodig heb. De klant vóór mij is duidelijk ook geen held in het carwash-gebeuren: pas na veel op en neer rijden en talloze aanwijzingen staat de auto goed. Ik word er gewoon een beetje zenuwachtig van, maar gelukkig weet ik die van mij in één keer goed te plaatsen. Valt eigenlijk best mee. “Niet remmen, niet sturen,” krijg ik mee. Dus blijf ik maar gewoon zitten. En dan gaat het allemaal heel relaxt. De auto wordt gewassen, gepoetst, gepolijst, gewaxt, gedroogd. Met als extra verwennerij een Rain-X lakbescherming, waardoor m’n auto na een paar minuten weer helemaal glimmend buiten staat, mét nog een gratis muntje om te stofzuigen. Zo, die kan er weer even tegen!

En nu jouw auto!

Wil je jouw auto ook verwennen met zo’n uitgebreide behandeling bij Autowasstraat De Goudvis? Indebuurt Bergen op Zoom mag drie behandelingen weggeven!

Laat ons via Facebook of via [email protected] weten waarom jouw auto echt toe is aan een wasbeurt en misschien is die gratis wasbeurt bij De Goudvis wel voor jou!


Meer over Carwash de Goudvis ontdekken?

Carwash de Goudvis autobedrijven

Nu open09:00 - 18:00

Vondellaan 74a, Bergen op Zoom

Bekijk meer:autobedrijven

 

 

 

 

adv.