Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gratis trolley bij ontwerpafspraak

Aangeboden door
- Geldig vanaf 16 jul 2019 - Geldig vanaf 16 juli 2019 t/m 31 aug 2019 t/m 31 augustus 2019 Topper
Deze aanbieding is al verlopen
Bekijk alle aanbiedingen

Bij Bruynzeel Keukens krijg je een gratis trolley als je voor 1 september een ontwerpafspraak maakt. 

Is je oude keuken aan vervanging toe? Dan doe je er goed aan om bij de vernieuwde winkel van Bruynzeel Keukens aan de woonboulevard langs te gaan. Naast een grote hoeveelheid keukens, zie je op een levensgroot scherm hoe je toekomstige keuken eruit komt te zien. Is de kogel door de kerk en maak jij een ontwerpafspraak? Dan krijg jij een trolley cadeau! Ideaal tijdens deze vakantieperiode. Maak voor 1 september 2019 een afspraak en wees er zéker van dat jij de nieuwe eigenaar wordt van deze trolley.

Van thuisontwerp tot productie in de keukenfabriek

Mocht je zelf aan de slag willen? Dat kan! Met de ontwerphulp van Bruynzeel Keukens ontwerp je in een mum van tijd je eigen keuken die je vervolgens levensgroot kan bewonderen in een ontwerpstudio. Zodra je helemaal tevreden bent, sturen ze het ontwerp naar hun eigen keukenfabriek in Bergen op Zoom. Bruynzeel Keukens wil dat jij je thuisvoelt in hun winkel. Daarom zorgen ze voor een ontspannen aankoop en transparant advies. Je krijgt bij de keukenexperts direct de juiste prijs voor jouw keuken, zonder te onderhandelen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. En extra fijn: aanbetalen is niet nodig.

Nieuwe retailformule Bruynzeel Keukens

In Bergen op Zoom vind je de nieuwste en meest geavanceerde Bruynzeel Keukens winkel van Nederland. Hier kan je op nieuwe wijze wooninspiratie opdoen. Alle keukenopstellingen zijn geheel ontworpen volgens de laatste trends. Helemaal van deze tijd, vol inspiratie en innovatie. Meer weten over de actie van Bruynzeel Keukens? Klik dan hier.

Let op! Deze actie is alleen geldig bij de vestiging van Bruynzeel Keukens op de woonboulevard in Bergen op Zoom