Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Binnenkijken bij Melanie: ‘ik ben zo ontzettend blij met mijn vloer!’

Door Jolinda van Alfen 15 juli 2019

Melanie van Binsbergen (39) heeft een uitgesproken eigen smaak en gevoel voor interieurstyling. Meerdere mensen taggen haar bij de oproep van indebuurt voor leuke huizen om binnen te mogen kijken. “Dus ik dacht, waarom ook eigenlijk niet, leuk om mijn huis te laten zien.”

Ze is dagelijks te vinden op instagram, waar ze niet alleen inspiratie voor haar huis vandaan haalt, maar ook anderen inspireert. Op haar account post ze regelmatig toffe interieurfoto’s. “Ik vind het hartstikke leuk als bedrijven mijn foto’s dan weer reposten.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Melanie van Binsbergen (@bybinsie) op

Haar huis heeft een frisse uitstraling. “Ik hou van veel licht, combineer wit graag met hout en metaal. Natuurlijke materialen. Een beetje de industriële look en de Scandinavische. Ja daar hou ik wel van.”

Gevoel voor styling

Ze heeft altijd al wel gevoel voor interieurstyling gehad. “Van mijn vorige woning, een appartement, was de makelaar zo onder de indruk. Ik wilde verkopen in een lastige tijd, en veranderde van alles om maar op te vallen met mijn interieur.” Uiteindelijk lukt het en Melanie verhuist naar de woning waar ze nu geniet van de ruimte en een tuin.

“Ik was wel klaar met dat appartement en het balkon. Wilde graag meer ruimte en lekker in een tuin kunnen zitten. Ook voor mijn hondje Billy.” Ze heeft veel zelf geklust in huis. “Ik ben vrijgezel en dop zelf mijn boontjes zeg maar. Schilderen, iets in elkaar zetten, lamp ophangen ik kan het prima zelf. De grote klussen zoals de tuintegels leggen, ja daar huur ik dan wel iemand voor in.”

Foto: indebuurt Arnhem
Foto: indebuurt
Foto: indebuurt
Foto: indebuurt
Foto: indebuurt
Foto: indebuurt
Foto: indebuurt
Foto: indebuurt

Als ze ooit nog zou verhuizen, zou ze het liefst haar vloer meenemen. “Hij was eerst bijna rood. En met die kleur heb ik echt helemaal niks. Iedereen zei, die houten vloer is mooi joh, die moet je laten liggen. Ik vond het niet mooi en heb eigenwijs de boel laten schuren en lakken. En nu ben ik er zo blij mee!”

Kast als blikvanger

Ook haar kast, een echte blikvanger in de woonkamer zou ze niet willen missen. Woonwensen heeft ze nog wel. “Ik ben nu bezig met het pimpen van mijn schuur. Ik heb een opblaasbare jaccuzi gekocht en wil daar een fijne plek maken, een soort van eigen welness centrum. Ik heb op zolder ook al mijn eigen sportruimte gemaakt. Ja, je moet wat met al die ruimte,” lacht Ze. Arnhem zal ze niet snel verlaten. “Ik hou van deze stad. Ben geboren in Velp, nou dat is bijna Arnhem. Het tunneltje hierdoor en ik ben er.”

Melanie werkt als officemanager, een veelzijdige baan. “Geen dag is hetzelfde. Dat bevalt me prima, hoewel ik wel wat meer met interieurstyling willen doen. Ik heb ook een opleiding gevolgd. Dus naast mijn werk zou ik dat wel leuk vinden om mensen te adviseren op het gebied van wonen. Ik help nu al regelmatig kennissen bij de styling van hun huis als ze willen verkopen.”

Struinen in woonwinkels

Favoriete bezigheid van Melanie is, naast lekker van het leven genieten en naar leuke feestjes gaan, woonwinkels afstruinen. “Zet mij op een woonboulevard en ik ben zo een hele middag zoet. Loop tig rondjes door een woonwinkel en kom er helemaal zen uit. Ik kan ook niet wachten totdat Loods 5 straks in Duiven zit. Heerlijk om inspiratie op te doen!”

Foto: indebuurt
Foto: indebuurt
Foto: indebuurt
Foto: indebuurt
Foto: indebuurt
Foto: indebuurt
Foto: indebuurt
Foto: indebuurt
Foto: indebuurt
Foto: indebuurt
Foto: indebuurt
Foto: indebuurt

 

adv.