Zo hoef je nooit meer je plafond te witten

Aangeboden door Plameco Arnhem 30 november 2018

Niets vervelender dan supervaak je plafond moeten witten, omdat er bijvoorbeeld scheurtjes of barsten steeds weer terugkomen. Het kost veel geld én veel tijd, bovendien is verven een zware klus. Maar daar is een oplossing voor: met dit speciale plafondsysteem hoef jij nooit meer te witten! 

Flexibele plafonds

Plafondspecialist Plameco erkent de worsteling van veel mensen met hun plafonds, en heeft dan ook de perfecte oplossing ontwikkeld: een speciaal flexibel Plameco-plafond. “Je moet het product echt zelf zien”, aldus Steven Putter “Dus kom vooral eens bij Plameco langs en laat je informeren over wat er allemaal mogelijk is.”

plameco arnhem

Het Plameco-plafond wordt als één geheel speciaal voor jou gemaakt. Het is scheur- en schilfervrij en schimmel- en bacteriewerend. Daarnaast is het ook nog eens heel makkelijk schoon te houden. De gebruikte materialen zijn brandveilig en het systeem heeft een geluidsisolerende werking. Als klap op de vuurpijl is zo’n prachtig plafond ook nog ééns binnen een dag geïnstalleerd. De monteurs beginnen ’s ochtends en zijn dezelfde dag alweer klaar. En het állergrootste voordeel: je meubels kunnen gewoon blijven staan.

Naar jouw smaak

In de showroom zijn de vele mogelijke stijlen te zien. Bovendien kun je ervaren hoe praktisch de flexibele plafonds zijn. Voor elk interieur kan Plameco een nieuw plafond verzorgen naar jouw wensen. Of het nu klassiek of modern moet zijn, hoogglans of mat: het is allemaal mogelijk.

Dankzij de snelle montage kun je dezelfde dag nog genieten van een spiksplinternieuw plafond. Natuurlijk kun je alleen de huiskamer laten doen, maar Plameco heeft ook perfecte plafonds voor de badkamer, keuken en toiletruimte.

Kom kijken!

Nog niet overtuigd? Voor meer info en vrijblijvend advies maak je een afspraak in de showroom van Plameco of bij je thuis.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Plameco Arnhem. Meer over Plameco Arnhem ontdekken?

Plameco Arnhem dienstverlening

Nu gesloten10:00 - 17:00

Van Oldenbarneveldtstraat 122, Arnhem

Bekijk meer:dienstverlening

adv.