Binnenkijken bij Nicole Gabriel: ‘Mijn huis staat nooit stil’

Door Jolinda van Alfen 25 juni 2018

Het was even wennen. Van hartje centrum, de Driekoningenstraat naar de Huissensestraat. “Ik ben gek op Arnhem, vond het heerlijk om zo vanuit huis de stad in te lopen. Maar kunnen parkeren voor de deur is ook wel erg prettig.” Nicole Gabriel (34) heeft inmiddels haar draai gevonden en laat ons trots haar huis zien.

Het eerste wat ons opvalt is de flinke hoeveelheid licht. “Ja dat vind ik ook erg fijn. De vorige bewoners hielden van donkere kleuren, ik heb als eerste alles helemaal wit gemaakt. Met de bedoeling om later nog een keer een muur een leuke kleur te geven. Maar het frisse wit bevalt me eigenlijk wel.” Hooguit gaat er nog een kwast met lichtgroene muurverf door de keuken.

 

Nicole is altijd met interieur bezig. “Ik heb ook een opleiding interieurstyling gedaan. Ik doe er beroepsmatig helemaal niks meer mee, maar lekker bezig zijn met mijn huis vind ik nog steeds leuk.” Verder steekt ze veel tijd in haar foodblog, sporten en haar instagramaccounts. Nicole is een veelzijdige dame die niet graag stilzit, ze werkt ook nog als verpleegkundige. “Als ik dan na een late dienst thuis kom, kan ik echt van mijn huis genieten. Lekker op de bank, hondje ernaast.”

Haar hond Charlie is een 13-jarige Stafford. “Het is zo fijn voor haar dat we hier veel beter kunnen wandelen. We lopen graag richting de Rijn.” De hond zit in huis het liefste in de vensterbank, naar buiten te kijken. “Of ze ligt gezellig bij mij op de bank. Ze is gek op knuffelen.”

Marktplaatsgeluk

Charlie wil voor de foto wel even op schoot, op de bank. Die mooi uitkomt op een rood vloerkleed. “Een marktplaatsvondst, zo fijn.” Nicole vertelt dat ze graag marktplaats afstruint naar leuke meubels en andere spullen voor haar huis. “Ik vind het leuk om vintage te combineren met modern.” Wat haar huis echt afmaakt, zijn haar planten. “Die zijn onmisbaar. Mijn planten wil ik absoluut niet kwijt.”

Haar stijl omschrijft ze als boho-chique. Favoriete plek in huis is haar slaapkamer. “Hier kom ik echt tot rust. Ik heb er ook bewust geen tv. Het is een hele fijne plek.” De deuren van de slaapkamer komen uit op het balkon. “Dat wil ik nog verder aanpakken, is nog niet helemaal af.”En zo zijn er wel meer dingen die ze nog zou willen veranderen aan haar huis. “De badkamer bijvoorbeeld. En misschien een kleurtje op de muur in de keuken. Zoals mijn moeder vroeger al eens tegen mij zei ‘een huis staat nooit stil’ en zo is dat nu bij mij ook.”

Ook binnenkijken?

Heb jij nou ook een fijn huis, een mancave, een retrohuis of een geweldige tuin? Laat het ons weten, we komen graag bij je binnenkijken!

Dit zijn onze leukste ‘binnenkijkers’ tot nu toe

Gluren bij de buren, we love it! De afgelopen maanden hebben we al bij heel wat Arnhemse huizen moge...
binnenkijken bij arnhem

OPROEP! Mogen we bij jou binnen gluren?

Gluur jij ook altijd stiekem bij de buren naar binnen hoe zij hun woonkamer hebben ingericht? Helema...

 

adv.