Wij hebben nieuws over de nieuwe woningen op Landgoed Klingelbeek

Door Jolinda van Alfen 13 februari 2018

Landgoed Klingelbeek gaat op de schop. Het landgoed is in 2015 aangekocht door ontwikkelaar Schipper Bosch. Eerder werd al bekend dat er maximaal 48 nieuwe woningen komen op het landgoed. De eerste ontwerpen worden volgende week gepresenteerd.

In overleg met omwonenden, Buro Harro en Dyvik Kahlen Architects is er een masterplan gemaakt. Landgoed Klingelbeek biedt niet alleen ruimte aan woningen, maar ook aan ateliers en kleine horecagelegenheden. De nieuwe woningen zullen straks in de verkoop gaan vanaf 375.000 euro.

Op dit moment liggen de ontwerpen ter goedkeuring bij Gemeente Arnhem. Schipper Bosch wil graag in dit vroege stadium geïnteresseerden meenemen in de plannen. Daarom is er op 22 februari tussen 17.00 en 19.30 uur een inloopbijeenkomst in park-restaurant De Waard op Industriepark Kleefse Waard (IPKW).

Als je meer wilt weten over de architectuur, de variatie aan woningtypes en het plan voor de terreininrichting van het landgoed, kun je de avond bezoeken. Je moet je wel eerst even aanmelden door te mailen naar: [email protected]

Meer over

Nieuws Wonen

adv.