Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Velperparc: groen en ruim wonen vlakbij Arnhem centrum

Aangeboden door Velperparc 30 september 2019

Aan de rand van het centrum van Arnhem wordt op het voormalige Enka-terrein de laatste hand gelegd aan het prachtige appartementencomplex Velperparc. Wie houdt van een groene omgeving, maar wel graag dichtbij het centrum woont, heeft geluk: er zijn nog woningen vrij! 

Velperparc bestaat uit 36 appartementen en grenst aan de groene, parkachtige wijk Molenbeke. Zo tussen het groen van de nabijgelegen parken met het bruisende centrum op fietsafstand is het goed toeven in Arnhem-Noord!

Robuuste uitstraling

Het appartementengebouw telt vier verdiepingen en de architectuur sluit aan op die van de aangrenzende karakteristieke wijk Molenbeke. Het pand is te herkennen aan het donkerrode metselwerk met verspringende accenten, waardoor het gebouw een robuuste uitstraling krijgt. De verschillende typen appartementen variëren in grootte van 72 tot 110 vierkante meter.

Lichte woningen

Er zijn verschillende typen appartementen met elk hun eigen pluspunten. Wat de appartementen gemeen hebben is dat de woonkamer lekker ruim en licht is. Dit laatste komt door de prachtige grote raampartijen.

Genieten van de groene omgeving

Wil je lekker buiten genieten van de mooie omgeving? Dat kan! Bij elk appartement hoort een ruim balkon of een terras dat te bereiken is via de kamerhoge deuren.

Een of twee slaapkamers

Elke woning heeft een volledig uitgeruste open Keller keuken. De type keukens in de woningen verschillen van rechte opstelling tot hoek-opstelling. Bij de appartementen hoort ook een volledige ingerichte badkamer met een apart toilet. Licht en ruimte zijn de sleutelwoorden van Velperparc, of je nu kiest voor een woning met een of twee slaapkamers.

Parkeren

Handig om te weten, parkeren doe je aan de achterkant van het gebouw op de ruime parkeerplaats. Fijn, want zo blijft het uitzicht rondom je huis zoveel mogelijk groen en autovrij!

Oplevering half november

De gehele oplevering staat gepland voor half november van dit jaar. Je huurt een woning vanaf 820 euro per maand. Neem hieronder vast een kijkje en bekijk hier de verschillende appartementen per type.

Open huis

Benieuwd hoe de woningen er van binnen uitzien? Woensdag 9 oktober kun je deze tussen 16.00 en 17.00 uur komen bezichtigen aan de Novalaan 242. Aanmelden hiervoor is niet nodig.

Meer informatie over de huurwoningen vind je op www.hureninvelperparc.nl of klik op de oranje knop hieronder om de woningen direct te bekijken. Ben je geïnteresseerd in een van de appartementen van Velperparc? Schrijf je dan in via de website of neem contact op met de verhuurmakelaars Strijbosch Thunissen (026 355 21 00) of Ivy van der Beek van REBO groep (0313-490 280).


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Velperparc. Meer over Velperparc ontdekken?

adv.