Onderhandelen! 9x deze woningen staan al langer dan 6 maanden te koop

Door Brechtje van Dam 14 april 2018

Over het algemeen gaan de meeste woningen op dit moment als warme broodjes over de toonbank. Maar er staan ook een aantal huizen op Funda die al langer dan zes maanden in de verkoop staan. Dat betekent dat de vraagprijs voor sommige huizen flink gedaald is. Kijk mee en sla je slag!

<< < Pagina 1 / 9 >
⟵ swipe swipe ⟶

Het opknappertje

rozenstraat langer dan 6 maanden te koop
fotocredit: Funda

In de Rozenstraat ligt deze lichte bovenwoning uit 1890. In deze wijk staan een hoop prachtige panden waar dit er een van is. Er moet wel nog een hoop gebeuren aan het huis, maar daarom is het zo goedkoop.

Het hoekhuisje met zon

wichard van pontlaan meer dan 6 maanden te koop
fotocredit: Funda

Een mini-huisje op de hoek van een appartementencomplex, maar wel met een berging en zonnig balkon. Dit huis aan de Wichard van Pontlaan staat al meer dan 6 maanden te koop en is ook al flink in prijs gedaald.

De zuidoever van de Rijn

kea-boumanstraat langer dan 6 maanden te koop arnhem
fotocredit: Funda

Ook wel genoemd: Arnhem Zuid. Dit huis aan de Kea Boumanstraat staat al meer dan 6 maanden te koop al heeft het wel een hoop te bieden. Weinig opknapwerk en vlakbij het centrum, ondanks dat je aan de andere kant van de Rijn zit.

Ruim in Zuid

kruidenplein meer dan 6 maanden te koop in arnhem
fotocredit: Funda

90 vierkante meter voor die prijs hoef je in Arnhem Noord meestal niet te verwachten. Deze woning aan het Kruidenplein is in 2007 opgeleverd en dus modern en strak. Er hoeft maar weinig aan te gebeuren.

Het voormalig vier-kamerappartement

huissensestraat meer dan 6 maanden te koop
fotocredit: Funda

4 middelgrote kamers maken ruimte voor 3 grote in dit appartement aan de Huissensestraat. Waarschijnlijk wil je er nog wel wat aan veranderen, maar daarom is de prijs ook zo laag. Zeker na 6 maanden is dit huis een behoorlijk koopje ten opzichte van de rest van de markt.

De gewilde locatie

amsterdamseweg meer dan 6 maanden te koop in arnhem
fotocredit: Funda

Een relatief goedkoop huis vinden in Arnhem Noord kan blijkbaar ook nog. Deze woning op de Amsterdamse weg staat al maanden te koop. Het is wel een beetje klein, maar daar is de prijs dan ook naar.

De stadswoning

kastanjelaan langer dan 6 maanden te koop
fotocredit: Funda

Ooit was het nog een schimmige wijk maar tegenwoordig wil iedereen er wonen: het Spijkerkwartier. Dit huis aan de Kastanjelaan heeft zeker potentie om een paleisje te worden, voor de juiste koper.

Het huis met uitzicht

rijnkade huizen langer dan 6 maanden te koop
fotocredit: Funda

Uit je raam kijken en prachtig zicht hebben op de Rijn en de kade, wie wil dat nou niet? Het kan, hoewel nog niet veel mensen gehapt hebben want deze woning aan het Bolwerk staat al meer dan 6 maanden te koop.

De bosrijke omgeving

oremusplein huizen langer dan 6 maanden te koop in arnhem
fotocredit: Funda

Dichtbij groen woon je eigenlijk altijd wel in Arnhem, maar niet vaak zo groen als bij dit hoekappartement aan het Oremusplein. Het staat al lang te koop maar dat is vast omdat er nog niet iemand door de juiste bril naar gekeken heeft.

<< < Pagina 1 / 9 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.