Hier in Arnhem worden binnenkort nieuwe huizen gebouwd

Door Carlijn van Alken 17 januari 2019

Jouw droomhuis bestaat! Zo begint het verhaal over de nieuwbouw die binnenkort verschijnt op Hoogte 80. Ter Steege Bouw Vastgoed is met het idee gekomen 11 stadsvilla’s te bouwen, aan de rand van deze mooie wijk, niet heel ver buiten het Arnhemse centrum. Kijk je mee? 

“De Elf van Hoogte Tachtig”, zo worden de nieuwe woningen ook wel genoemd. Hoogte 80 is geliefd bij veel Arnhemmers. Je hebt er prachtig uitzicht over al het mooiste dat Arnhem te bieden heeft. Op het nieuwe bouwterrein stond eerst een middelbare school. Er waren plannen voor een woonproject voor mensen met autisme. Toch heeft de Gemeente Arnhem een andere beslissing gemaakt. Er gaan huizen gebouwd worden voor mensen met een goed gevulde portemonnee.

Waarom stadsvilla’s?

Heel enthousiast is de gemiddelde Arnhemmer niet, zo lezen wij in De Gelderlander. Zij vinden dat er ruimte gemaakt had moeten worden voor het woonproject, goedkope huurwoningen of betaalbare appartementen. Hier is volgens Arnhemmers veel meer vraag naar. Gelukkig zijn er ook mensen die juist graag in deze stadsvilla’s willen wonen. En dat is absoluut verantwoord, de woningen zijn allemaal voorzien van zonnepanelen en er wordt geen gas gebruikt.

Kan jij je niet zo goed voorstellen hoe de villa’s eruit komen te zien? Wij delen graag wat prachtige foto’s met je:

Tekst gaat verder onder de foto’s

Foto's: Ter Steege Bouw Vastgoed

Interesse?

Vind jij deze huizen ook zo mooi? Je hebt niet veel tijd om na te denken, de verkoop start namelijk aanstaande zaterdag 19 januari al. Neem snel een kijkje op de site of schrijf je hier vast in om het niet te missen!

Meer over

Nieuwbouw Wonen

adv.