5x toffe woonwinkels in Arnhem

Door Brechtje van Dam 22 mei 2017

Je bent net verhuisd of je wilt gewoon eens je interieur pimpen? Goed idee. Natuurlijk moet je dan weten bij welke woonwinkel je moet zijn, want je hele interieur kant-en-klaar bij een woongigant halen is niet altijd even leuk. Wij zochten vijf toffe en vooral unieke woonwinkels voor je op in Arnhem.

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Meijer & Floor voor uitgebreid advies

woonwinkel meijer en floor
Foto: facebook Meijer & Floor

De collectie van Meijer en Floor is breed, maar duidelijk met een bepaalde invalshoek uitgestippeld. Er komen veel aardetonen en planten terug in de collectie, maar er is meer dan dat. Bovendien kun je bij deze woonwinkel terecht voor advies over onder andere verlichting. Handig als je daar zelf niet zo goed in bent.


Meer over Meijer & Floor ontdekken?

Meijer & Floor woonwinkels

Nu gesloten10:00 - 18:00

koningstraat 31, Arnhem

Bekijk meer:woonwinkels

Meubels voor de kleintjes bij June

woonwinkel june interiors
Foto: facebook June interiors

June interiors is een interieurzaak in het Modekwartier, en daar hoort het winkeltje ook echt thuis. Tussen de unieke, creatieve ontwerpers. June interiors maakt (kinder)meubels en accessoires naar eigen ontwerp. De stijl is herkenbaar maar apart, waardoor kindermeubilair uitzoeken ineens ook een cadeautje is voor ouders.


Meer over June interiors ontdekken?

June interiors woonwinkels

Nu gesloten11:00 - 17:30

sonsbeeksingel 106, Arnhem

Bekijk meer:woonwinkels

Woonwinkel Lifestyle voor een vintage look

woonwinkel Lifestyle Arnhem

Lifestyle home collection vind je in de bakkerstraat en is onder sommige Arnhemmers al een waar begrip. Het bedrijf heeft overigens meerdere vestigingen in ons land. De collectie bestaat uit een blijvende basis en aanvullende items gebaseerd op trends en internationale ontwerpen. Vooral de nieuwe vintage lijn worden wij heel blij van.


Meer over Lifestyle ontdekken?

Lifestyle woonwinkels

Nu gesloten10:00 - 18:00

bakkerstraat 12B, Arnhem

Bekijk meer:woonwinkels

Duurzaam design bij Atrium

woonwinkel Atrium Arnhem
Foto: facebook Atrium

Atrium heeft leuke design meubelen in huis maar het meest bijzondere aan deze winkel is dat ze duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Ze noemen zichzelf dan ook een woonwinkel die gespecialiseerd is in het verkopen van producten die het binnenmilieu positief beïnvloeden. Denk bijvoorbeeld aan vloerbedekking van natuurlijke materialen als kokos en wol, of leemstuc op de wanden om de luchtvochtigheid in huis te optimaliseren. Daarnaast is de collectie ook nog hartstikke mooi.


Meer over Atrium ontdekken?

Atrium woonwinkels

Nu gesloten10:00 - 18:00

wielakkerstraat 14, Arnhem

Bekijk meer:woonwinkels

Iccoon voor een compleet interieur

woonwinkel Iccoon Arnhem
Foto: facebook Iccoon

Eigenlijk is Iccoon niet alleen een woonwinkel maar een interieurbedrijf. De winkel aan de Bovenbeekstraat heeft een collectie in huis van zowel eigen ontwerp als andere internationale ontwerpers. Daarnaast kun je bij Iccoon ook terecht voor een volledige interieurverzorging, bijvoorbeeld voor je eigen woning of onderneming. De prijzen zijn – als je bedenkt dat het designmeubelen zijn – best scherp. Vind je het toch wat aan de dure kant? Wacht dan even tot er bij Iccoon weer een showmodellen opruiming is, dan zijn de prijzen nog lager.


Meer over Iccoon ontdekken?

Iccoon woonwinkels

Nu gesloten11:00 - 18:00

bovenbeekstraat 29, Arnhem

Bekijk meer:woonwinkels
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.