Lekker voor de winter: 7x woningen met een openhaard

Door Brechtje van Dam 13 november 2017

Sinterklaas komt binnenkort aan en het is wel zo handig als hij ook echt je huis in kan via de schoorsteen. Een openhaard misstaat dus niet. Ook al verwacht je de Sint niet is een openhaard trouwens hartstikke lekker én romantisch. Deze 7 Arnhemse woningen met open haard staan op dit moment te koop. Gluur je even mee? 

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Leven als een koning

woningen met openhaard arnhem
foto: Funda

Geloof het of niet maar dit rare paleisje staat dus midden in het centrum – in de Koningstraat – én het heeft een werkende openhaard.Je moet er dan ook wel iets voor over hebben want huis kost je € 460.000. Bekijk ook even de andere foto’s want dit huisje is toch wel een uniek exemplaar…

Modern vuurtje

woningen met openhaard
foto: Funda

Niet iedereen kiest voor een ouderwetse openhaard met knisperend hout en een luie stoel ervoor. Dit moderne huis heeft een strakke openhaard die past bij het frisse interieur. Voor dit nieuwerwetse pand moet je wel wat neerleggen, voor € 595.000 is het van jou. Kijk hier hoe de rest van het huis eruit ziet.

Opknappertje

woningen met openhaard
foto: Funda

Deze openhaard moet je de gezellige meubels even bijdenken, dit huis aan de Sloetstraat is namelijk best een opknappertje, daarom kost het ‘maar’ € 197.500. Maar je kunt er best iets moois van maken. Kijk hier voor meer foto’s van dit karakteristieke huisje.

Warm hoekje

woningen met openhaard
foto: Funda

De openhaard zit weggewerkt in een hoek in deze langwerpige woonruimte, wat het makkelijker maakt om in te richten. Alsnog best een fijn plekje om de winter door te brengen. Voor € 659.000 is het huisje aan De La Reijstraat van jou. Bekijk ook eens de andere kamers.

Haard en zwembad

woningen met openhaard
foto: Funda

Een openhaard voor de gure winterdagen en een zwembad in de tuin voor de zomerse zon. Niet verkeerd, toch? Kost je dan ook wat, voor € 379.500 is het van jou. Kijk hier voor meer foto’s (ook van het zomerse zwembad!)

Ingebouwde haard

woningen met openhaard
foto: Funda

Door de manier waarop deze openhaard is ingebouwd past het helemaal bij de rest van de woning. Modern, maar toch gezellig! Voor € 325.000 is het van jou, kijk hier voor meer foto’s om te zien of dit jouw droomhuis is.

Huisje in het groen

woningen met openhaard
foto: Funda

Een idyllisch plaatje: lekker luieren bij de openhaard op een sneeuwige avond met een prachtig uitzicht op al het groen dat je huis omringt. Wij zijn verkocht. Hoewel, € 500.000? Toch nog even over nadenken 😉 Kijk hier voor meer foto’s.

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen