Kom binnenkijken bij het kleinste koophuis van Arnhem

Door Brechtje van Dam 7 juli 2019

Wonen midden in het centrum van Arnhem, met uitzicht over de stad en dat voor minder dan twee ton? Onmogelijk. Of toch niet? Dit kleinste koophuis van Arnhem kost je maar anderhalve ton, maar het is dan ook maar 34 vierkante meter! 

Je vindt dit kleine appartement – of studio, afhankelijk van hoe je het bekijkt – in de Bakkerstraat. Zoals aangegeven is het totale oppervlak van de woning slechts 34 vierkante meter. Toch geeft de verkoper aan dat het klein maar reuzefijn is!

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Aparte slaapkamer

Tussen de slaapkamer en woonkamer zit een muurtje maar geen deur. Je hebt dus een soort semi-slaapkamer. Het pand is in 1988 gebouwd en bestaat uit zowel koop- als huurwoningen. Als jij vooral waarde hecht aan de centrale locatie van je huis en niet te veel wil betalen dan is dit appartementje perfect: de vraagprijs is namelijk € 150.000 k.k.

Beneden heb je een intercom en berging, zodat je die paar spulletjes waar je ondanks je beperkte ruimte écht geen afscheid van kunt nemen, gewoon kunt opbergen. Dankzij de grote hoeveelheid ramen heb je veel licht in het huis. Het balkon is erg klein, maar zoals je kunt zien op de foto’s heeft de bewoner er een heel gezellig plekje van gemaakt!

Meer weten over dit huis? Kijk dan op Funda.

Lees ook:

Huis te koop: Karthuizerstraat 36 Arnhem, Foto 1 | Foto: Funda

Deze jaren 30 woningen in Arnhem staan nu te koop

Ah, de jaren 30. De periode van de Grote Depressie, de doorbraak van de stofzuiger en de tijd waarin...

Pun intended: de lolligste bedrijfsnamen in Arnhem

Filmpje! Zo ziet festival Ruimtekoers eruit

Meer over

Wonen

adv.