In één dag een nieuw plafond in je huis: het bestaat echt!

Aangeboden door Plameco Arnhem 1 april 2019

Past je plafond niet meer bij je interieur, of is het lelijk geworden door vochtplekken of scheuren? Dan heeft Plameco een ideale en duurzame oplossing: flexibele plafonds. Het mooiste van alles? Je nieuwe plafond is binnen een dag – zonder rommel of overlast – geïnstalleerd. 

Metamorfose in een dag

“Klassiek, modern of juist een beetje edgy: ons assortiment is heel divers,” zegt adviseur Steven Putter. “Sfeervolle accenten zijn mogelijk door bijvoorbeeld het aanbrengen van aangepaste ledverlichting, precies zoals jij het wil.”

Plameco biedt de keuze uit een mooi assortiment lampen voor in je nieuwe plafond. Ga voor functionele verlichting, voor sfeerverlichting of voor een combinatie van beide. Bij het
eindresultaat lijkt het of de hele ruimte een metamorfose heeft ondergaan. En dat alles in één dag gerealiseerd.

Plameco spanplafond
Foto: Plameco

Brandveilig

“Onze kracht ligt zowel in het kwaliteitsproduct, als in de vakkundige montage. Want hierbij kunnen de grote meubels in de ruimte gewoon blijven staan,” aldus Björn Engelen, eigenaar van Plameco Engelen. “Het unieke systeem van Plameco garandeert een glad en strak plafond, maar er zijn meer voordelen. De plafonds zijn onderhoudsvriendelijk, antistatisch en brandveilig. Daarnaast zijn ze ongevoelig voor warmte, droogte, kou of vochtigheid.”

Plameco-plafonds zijn daardoor ideaal voor de huiskamer en slaapkamer, maar ook voor de keuken of badkamer.

Kom kijken!

Nog niet overtuigd? Voor meer info en vrijblijvend advies maak je een afspraak in de showroom van Plameco Arnhem of bij je thuis.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Plameco Arnhem. Meer over Plameco Arnhem ontdekken?

Plameco Arnhem dienstverlening

Nu gesloten10:00 - 17:00

Van Oldenbarneveldtstraat 122, Arnhem

Bekijk meer:dienstverlening

adv.