Esther vond eindelijk een huis dankzij online matching

Aangeboden door Van Sonsbeeck Makelaars 20 maart 2019

We kunnen er niet omheen; het is krap op de woningmarkt. Ben jij – net als vele andere mensen – al tijden op zoek naar een leuke én betaalbare woning? Datzelfde overkwam Esther van der Meijden. Dankzij online matching vond ze uiteindelijk toch een ideale woning!

Online matching, wat is dat?

Bij Online matching via Van Sonsbeeck makelaars schrijf je jezelf in als woningzoekende op een online database, dit is geheel kosteloos. Je kunt je woonwensen aangeven zodat deze direct zichtbaar worden voor verkopers. Denk bijvoorbeeld aan het aantal vierkante meters dat je wilt hebben maar ook de wijken die je voorkeur hebben. Daarnaast kun je in een korte omschrijving uitleggen wat voor jou belangrijk is in je toekomstige woning.

Esther en haar zoektocht

Esther van der Meijden, woonachtig in Duiven was met haar partner al een lange tijd op zoek naar een woning in het Sonsbeekkwartier in Arnhem. Woningen in die wijk zijn enorm geliefd en het komt vaak voor dat ze na een week alweer verkocht zijn. Na een aantal keer achter het net te vissen heeft Esther zich ingeschreven via Online Matching.

Esther heeft van Van Sonsbeeck makelaars een mail gekregen over een woning aan de rand van het Sonsbeekkwartier en kon na een paar dagen al bezichtigen! Eenmaal binnen in de woning was het precies het huis waar ze zichzelf met haar partner oud ziet worden. Van Sonsbeeck makelaars heeft vaker woningen op het Sonsbeekkwartier beschikbaar en biedt deze altijd eerst aan via online matching.

Van Sonsbeeck makelaars arnhem
Van Sonsbeeck makelaars brengt koper en verkoper samen via online matching.

Ik wil ook!

Dat kan. Via de website van Van Sonsbeeck makelaars kun jij je geheel kosteloos inschrijven als woningzoeker. Hier maak je jouw zoekprofiel aan. Op basis daarvan kan de makelaar de woningen filteren die aan jouw wensen voldoen. Nog voor Van Sonsbeeck makelaars woningen aanmeldt op Funda, wordt er een selectie gemaakt van woningzoekers die zich aan hebben gemeld voor online matching. Die zoekers kunnen dan dus als eerste bezichtigen, nog voor de woning online verschijnt!

Het perfecte huis

Omdat jij als woningzoekende heel specifiek een zoekprofiel invult met al je wensen, kan de makelaar woningen aanbieden die écht matchen met jouw wensen. Op die manier voorkom je dus al die eindeloze mailtjes met aanbod wat eigenlijk niet is wat je zoekt. Online matching is uniek bij Van Sonsbeeck makelaars, dus schrijf je snel in en wie weet heb je al binnen een paar dagen een bezichtiging!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Van Sonsbeeck Makelaars. Meer over Van Sonsbeeck Makelaars ontdekken?

Van Sonsbeeck Makelaars makelaars

Nu gesloten09:00 - 17:30

Sonsbeekweg 28, Arnhem

Bekijk meer:makelaars

adv.