Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Je laatste kans om te wonen op een van de mooiste plekjes in Arnhem

Aangeboden door Gashouderskwartier Arnhem 4 augustus 2020

Wil jij wonen op een van de mooiste plekjes van Arnhem? Dichtbij het water met de levendige binnenstad op loopafstand. Klinkt bijna te mooi om waar te zijn, hè? Ha, dan ken je Gashouderskwartier nog niet. Prachtige nieuwbouwwoningen gelegen in een omgeving met karakteristieke rijksmonumenten. De eerste nieuwbouwwoningen gingen al eerder in verkoop, de laatste woningen gaan binnenkort in verkoop, kijk je mee?

Stads wonen met industriële vibes, dat kan op deze prachtige plek! Gelegen in het Nieuwe Kadekwartier, dichtbij de John Frostbrug. Deze nieuwe wijk heeft veel te bieden: ruim 180 verschillende soorten woningen, waarvan 71 eengezinskoopwoningen, een grote tuin, veel rust en een rijke historie.

De tekst gaat verder onder de afbeelding>

Wonen op loopafstand van de binnenstad? Bekijk de impressies van deze nieuwbouwwoningen, bovenstaand conceptbeeld geeft alvast een indruk. Impressie: Gashouderskwartier Arnhem

De naam van deze mooie nieuwe wijk verwijst naar een belangrijk stukje geschiedenis van Arnhem. Vroeger stond hier namelijk de gasfabriek met bijbehorende gashouders. Deze geschiedenis vind je niet alleen terug in de woningen, ook in de inrichting en architectuur van de openbare ruimte zie je veel terug van de oorspronkelijke industriële gebouwen. Vanuit je keuken kijk je over het Gashoudersplein, wat een fijne ontmoetingsplek wordt waar kinderen veilig kunnen spelen. Het plein is namelijk autovrij!

De tekst gaat verder onder de afbeelding>

Deze woningen zijn fantastisch als je nieuw, ruim en rustig wilt wonen. Conceptbeeld: Gashouderskwartier Arnhem.

De laatste woningen gaan binnenkort in de verkoop!

Nu bijna alle woningen uit de eerste fase verkocht zijn, is het tijd om de volgende fase aan te kondigen: Gashouderskwartier fase twee! In deze laatste fase worden 40 woningen ontwikkeld, waarvan 11 hoekwoningen en 29 tussenwoningen. De woningen hebben een oppervlakte van 110 m2 tot 135 m2 en beschikken allemaal over drie óf vier ruime slaapkamers, een heerlijke tuin, berging én een eigen parkeerplaats. Daarnaast zijn deze woningen helemaal voorbereid op de toekomst: ze beschikken onder andere over zonnepanelen en vloerverwarming.

Naar verwachting gaan deze woningen in het laatste kwartaal van 2020 in verkoop. Zie jij jezelf hier al wonen? Wees er snel bij en schrijf je nu in!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Gashouderskwartier Arnhem. Meer over Gashouderskwartier Arnhem ontdekken?

Gashouderskwartier Arnhem dienstverlening

Gesloten09:00 - 18:00

Bekijk meer:dienstverlening

adv.